D3 van het ene uiterste in het andere.

RKDVC D3
BVV D2
24-10-2015
13-0

Scheidsrechter:   Willemse, T.C.H.
Zaterdag de 24e aanvang herfstvakantie, 3e bekerronde. Tegenstander BVV D2 6e klasser. Sal en Jelle op vakantie, Luuk en Bas nog geblesseerd, aanvulling van de E1 Casper, Mark en Tim.
9 Jongens om 10.30u in de kleedkamer, Ben op zoek naar een autootje. Niet echt een ideale voorbereiding, maar anderzijds het klassenverschil is wel erg groot. 3e Klasser DVC staat onderaan met 1 punt en een doelsaldo van 0-13. Ook de tegenstander is aan de late kant, en gelooft er ook niet echt in, we trappen af om 11.25u. Binnen 10 minuten staat het 4-0 en we gaan rusten met 7-0. Met gemak waren het al dubbele cijfers geweest, maar het afmaken blijft een probleem. Het tempo mag omhoog, de handelingssnelheid hoger en het bewegen zonder bal is ook nog voor verbetering vatbaar.
De 2e helft wordt gebruikt om flink door te wisselen. Nog 6 maal weten we het doel te vinden. Eindstand 13-0 Anas is goed voor 4 treffers, Rens 3, Mark van Erp en Tim, ieder 2 en Polle en Thomas ieder 1.
In 1 wedstrijd is het negatieve saldo van 0-13 weggewerkt, het ging te gemakkelijk. Geen echte wedstrijd, niet leuk voor BVV en voor DVC geeft het ook weinig houvast.
Volgende week moeten we weer op 3e klas niveau acteren en dat vraagt toch hogere kwaliteiten. Altena is de tegenstander, we hebben nog iets recht te zetten, vorige week verloren we onnodig doordat we moeite hebben met scoren. Misschien kunnen we daar deze week op oefenen. Startsnelheid, sprinten en op tijd afspelen en doorzetten zijn de ingrediënten voor succes. Dat hebben we vandaag kunnen leren van de jongens van de E1, waarvoor dank.
Het bekeravontuur is ten einde, vermoedelijk gaat Vlijmen verder op doelsaldo, na de korfbaluitslag tegen Zwaluw 7-10 (typefoutje misschien??).
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven