DIA E1
RKDVC E1
31-10-2015
0-0

Vandaag hadden we een vriendschappelijke wedstrijd tegen DIA uit Teteringen. Het was heel lekker weer om lekker te gaan voetballen. Isaac was er vandaag ook bij. In de competitie hebben alle wedstrijden gewonnen, maar DIA kenden we nog niet goed.
We deden een goede warming-up, om zo goed te kunnen beginnen aan de wedstrijd. In het begin ging het nog niet zo goed, daarna een stuk beter.
Heel snel scoorde Tim, volgens mij wel 3 achter elkaar en ook Simon nog twee keer. Hun scoorde ook nog een keertje en stonden we met rust al met 5-1 voor.
Na de rustpauze gingen we heel goed door met combineren en voetballen. We bleven maar scoren, Siem had de tweede helft niet heel veel meer te doen.
In de tweede helft scoorde Tygo nog twee keer, Tim ook nog twee doelpunten. Iedereen bleef heel goed zijn best doen, Mark draaide een corner er heel mooi in een keer in. Simon maakte ook nog een goal.
Toen was het 11-1 en het laatste doelpunt maakte Goof. J
Het was een hele leuke wedstrijd en we gaan zo door jongens. Tot volgende week.