DESK E7
07-11-2015
2-6

Verslag vriendschappelijke wedstrijd E8 7-11-2015 RKDVC-DESK

Het was een prachtige dag. Het weer was in een eeuw gemeten nog nooit zo warm geweest op deze 7 november 2015. Alle spelers van de E8 waren present en gingen vol energie het veld op om een balletje in te trappen. De wedstrijd begon.
We speelden 7x7. Bij aanvang van de wedstrijd ging het nog even gelijk op. Later maakte DESK een doelpunt, even later kwam doelpunt 2 en doelpunt 3 in het voordeel van DESK. Er waren een paar kansen geweest voor RKDVC, maar deze waren helaas tevergeefs.

Het was rust. Paul sprak een oppep woordje naar onze jongens en de toeschouwers babbelden even over carnaval, kerst en de wedstrijd...

Na de rust werd een hoekschop gegeven voor RKDVC. Deze hoekschop, genomen door Sil, werd via 2 spelers van DESK uiteindelijk in het doel gespeeld. De eer was gered. Het stond 1-3.
Hierna maakte DESK weer een doelpunt en nog een en nog een. Hierdoor was de stand op dat moment 1-6 in het voordeel van DESK. Het laatste doelpunt was aan de zijde van RKDVC. Sil maakte dit prachtige doelpunt, waarmee de eindstand op 2-6 kwam in het voordeel van DESK.

Ook al was de wedstrijd verloren, alle spelers waren lekker buiten een balletje aan het trappen geweest op deze prachtige 7e november.

Met dank aan Daan, Jaimy, Kasper, Magloir, Mees, Michael, Rick, Sem, Sil en Wesley. Verder ook dank de leiders Hans en Paul en alle trouwe supportes van dit wereldteam.