FC Engelen E1
05-12-2015
3-3

Scheidsrechter:   Visser, F.
Het is weer zaterdag en vandaag staat de bekerwedstrijd tegen FC Engelen op het programma. De E1 van Engelen is ook najaars kampioen geworden, dus dat belooft een pittige wedstrijd te worden.
In de wedstrijd blijkt dat ze zeker aan elkaar gewaagd zijn. Er wordt goed overgespeeld en het balbezit gaat over en weer. Er worden een paar mooie kansen gecreëerd. De corners worden helaas niet optimaal benut. Siem moet een paar keer in actie komen en houdt de ballen goed tegen. Dan opeens vanuit het niets maakt Dirk het eerste doelpunt 1-0. Ze gaan met een kleine voorsprong de rust in.
Na de rust gaan ze vol goede moed de strijd aan. Ze hebben nu tegenwind, dus maakt het spel wat lastiger. Tim gaat vol in de aanval, maar wordt door de tegenstander onderuit gehaald. Vrije trap! Mark neemt m en maakt de 2-0. Engelen geeft niet op en maakt al snel 2-1, 2-2 en zelfs 2-3! Het zit even niet mee. De speeltijd is bijna voorbij, maar onze jongens blijven knokken. En Dirk schiet nog een keer op doel: In de laatste minuut 3-3!
Nu gaan er penalty’s genomen worden.
De tegenpartij begint alvast voordat de nieuwe scheidsrechter er is. Hij heeft Frederique afgelost die zelf een wedstrijd moet gaat spelen. Deze wedstrijd heeft ze goed gefloten! Dank je wel!
Ze zijn begonnen. Boem! 0-1. Nu is Dirk aan de beurt….en het blijft 0-1. Jammer jongen. De tegenpartij mist ook. Goof is de volgende. De keeper kan m niet houden, 1-1. Engelen mist. Casper mag en schiet beheerst in de hoek, 2-1. Engelen maakt gelijk, 2-2. Mark is iets te enthousiast en schiet naast. Engelen maakt 2-3. SPANNEND!!! Nu mag Simon en maakt de 3-3. Engelen mist! NOG SPANNENDER…Tim kan het winnende doelpunt maken…..en JA!!! 4-3!!! Het gejuich barst los, want de overwinning is binnen. Op naar de volgende ronde!