Best Vooruit F1
19-12-2015
0-7

Scheidsrechter:   Holtslag, S.G.H.
Vandaag begonnen we een beetje gespannen aan de wedstrijd, want we wisten dat dit een goede tegenstander zou zijn.
Vanaf de eerste minuut was het al gevaarlijk. Best mocht een corner nemen en het werd direct een doelpunt. 0-1. Oei. Dat was wel erg snel!
We hadden vandaag een goede versterking erbij gekregen, namelijk Sem Bolluijt, want Wessel mag voorlopig nog niet voetballen. Onze F1 werkte hard om de tegenstanders bij te houden, maar Best speelde goed over en binnen een kwartier stond het al 0-3. Vlak voor rust stopte Yannick een schot op doel, maar deze werd in tweede instantie benut door Best. Het was 0-4 in de rust.
De tweede helft begon zeer snel en goed voor de F1: er was direct een kans voor ons om er 1-4 van te maken, maar helaas ging de bal langs het doel. Batu en Nathan verdedigden zoals altijd goed, maar helaas werd het 0-5. Niels brak door de verdediging van Best heen en kreeg een corner mee. Bijna was het een doelpunt. Ook Rens speelde de bal goed aan, maar helaas werd dit geen doelpoging. De tegenpartij schoot tegen de doelpaal van Yannick, dus gelukkig bleef de stand nog 0-5.
Nu vond de F1 het welletjes: Niels, Malou en Roel deden alle drie een schotpoging achter elkaar, maar helaas ging de bal naast het doel.
Yannick had een hele goede redding en hij zorgde ervoor dat de bal snel naar voren ging. Malou mocht de corner nemen, maar hier kwam geen doelpunt uit. Milan werkte hard en probeerde - zoals altijd- overal te zijn.
Het werd 0-6 en uiteindelijk zelfs 0-7.
Jammer jongens (en meisje). Deze tegenstanders waren nét een maatje te groot. Nu mogen jullie genieten van de kerstvakantie en dan gaan we er vanaf januari 2016 weer fris en fruitig tegen aan.