Maliskamp C1
RKDVC C2
11-01-2016
2-6

Ondanks de gestaag vallende regen mochten de C2-BOYS bij Maliskamp aantreden op het hoofdveld voor de oefenwedstrijd tegen de gelijknamige C1. Na 'n vlgs.de spelers zware?? 1e trainingsweek had iedereen er wel weer zin in om 'n wedstrijd te spelen. Vanaf de aftrap nam DE C2 het initiatief en waren er gelijk al n paar goed opgezette aanvallen richting de Malis-16. Uit een van deze aanvallen werd de bal over de doellijn gewerkt door 'n speler met 'n rood shirt 0-1. Zo das voor C2 begrippen 'n lekker begin snel "scoren"uit 1 van de 1ste aanvallen. De vreugde was echter van korte duur daar Mal=kamp vrijwel direct wist te profiteren van onoplettendheid van onze kant 1-1. Toch was het mooi om te zien dat de Boys zich hierdoor toch aan de opzet, afjagen en vroeg druk zetten, hielden en gedurende vrijwel de gehele 1ste helft het spel zich op de linkerzijde(=tegenpartij)van het veld afspeelde(gezien vanaf de hoofdtribune). Mede hierdoor en nog wat gemiste kansen was de ruststand 1-4.
Na rust was het de opdracht om het hoge tempo vast te houden, omdat M. daar voor rust ook al moeite mee had. Maar het 1ste kwartier was er door rommelig en onrustig spel van onze kant, niet veel te genieten voor onze harde kern.Gaandeweg werd het goede spel van voor rust weer opgepakt en kwamen er weer kansen voor de onzen. Maar door pech? en hulp voor de M-goalie(3x bal van de doellijn) werd er nog slechts 2x gescoord. Maar al met al 'n lekker begin Boys van 2016, hou dit spel vast voor de komende wedstrijden.Te beginnen zaterdag voor de beker tegen Zwaluw C2.

De natgeregende JK+ ietwat verkleumde harde kern.
P.s. 1. Helaas is Dennis van de Ven door(hoi-hoi-hoi)groeiprobleempjes voorlopig niet in staat om mee te voetballen. Komt goed.
2.Kelvin vondt het te koud om buiten te voetballen!!!Watje??