16-01-2016
0-6

RKDVC E1-Empelina E1

Goede morgen allemaal. We moesten weer vroeg uit bed om te verzamelen.
Maar uit eindelijk waren we er. RKDVC kon aftrappen en er was gelijk een goede kans maar jammer mis en daarna ging het gelijk op maar RKDVC hadden veel kansen en scoorde Tim de 1-0 snel daarna scoorde Mark de 0-2 door een prachtige indraai via de corner Empelina liet de kopjes hangen, dus werd het eigenlijk makkelijker voor DVC daardoor konden wij betere combinaties maken. Mark scoorde daardoor de 0-3. Toen was het rust alles ging goed de combinaties, positie wisseling, kansen goed afmaken en gewoon goed de tweede helft spelen. Goed geknokt en scoorde Mark de 0-4. toen kwam er een voorzet van Tygo op Dirk die hem er in schoot 0-5. De verdediging staat nog recht en is nog niet moe ze kunnen nog wel eventjes. Simon, Casper, Walterson en Goof hielden de bal tegen als die over de aanval ging. Toen de bal over de verdediging ging, hield Siem de ballen toen goed tegen. En ongeveer op het einde van de wedstrijd scoorde Tygo de 0-6 goed gespeeld boys. Op naar de volgende ronde