Wat een match!!

Berghem Sport E9
RKDVC E8
16-01-2016
1-5

Vandaag mochten we naar Berghem een wedstrijd tegen E9 van Berghem Sport! De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar!
Iedereen was weer fris en fruitig en had er zin in na de ontzettend leuke bostocht van vorige week!

De supporters hadden zich nog niets eens geïnstalleerd langs de lijn, toen er al gescoord werd door Sil! Hoppatee met de wind lekker mee! 1-0. Dankzij de mooie acties van Magloire werd het al snel 2-0.
Ook Mees was lekker op dreef voorin! De keeper van Berghem was erg goed, maar ook een 3-0 kon niet uitblijven voor onze mannen. Rick zat ook lekker in de wedstrijd, en had veel balbezit.

Daan deed ondertussen twee wedstrijden tegelijk! ( bood ondersteuning bij een ander team van RKDVC ) Dus die had geen tijd om het koud te krijgen!
Ook Kasper en Jaime gingen als een speer vandaag. En daarom volgde er dan ook de 4-0 ! Maikel stond fantastisch te verdedigen samen met Wesley, waardoor de tegenpartij geen schijn van kans had, toen er echter even een gaatje was werd er door Berghem gescoord,en dat verdiende ze ook! Sem heeft nog een paar mooie ballen tegengehouden, maar er geen een meer doorgelaten! Als afsluiter werd er door ons nog even een vijfde doelpunt gemaakt en daarmee eindigde de wedstrijd..
Het was onwijs koud langs de lijn maar als je het mij vraagt was het zeker de moeite waard om naar deze mooie eerste wedstrijd van het nieuwe jaar te kijken. Volgende week weer jongens!!

 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven