23-01-2016
11-0

Scheidsrechter:   Surtel, T
Met d'n Dwergoniër op de mat kunnen we niet anders dan in carnavalssferen komen.
Deze zaterdag staat een vriendschappelijke wedstrijd op het programma tegen Tricht. Dus niet lang uitslapen zoals veel andere teams i.v.m. afgelastingen maar gewoon aan de bak.
Tja, waar zullen we beginnen. Na 2 minuten voetbal 1-0 door Dirk. Nie te Filme. Er wordt goed overgespeeld soms, Nie te Filme, zeer goed. In de eerste helft staat DVC voor met 6-0. De doelpunten worden gezet door Mark, Tim nogmaals Tim, Goof en nummer 6 is ook door een DVC-er ingeschoten maar wij, supporters aan de kant, hebben het niet bij kunnen houden, wat een wedstrijd, Nie te Filme.
Na een korte pauze gaan de jongens er weer tegen aan. De 10 moet gehaald kunnen worden. En ja hoor, er wordt gescoord door Goof, Walterson, Simon, en nogmaals Dirk 2x. Dus een hattrick voor Dirk, Nie te Filme.
Tot dusver de beste score van de E1 11-0 gewonnen. Siem had het makkelijk vandaag, de verdediging staat zijn mannetje en de doelpunten vliegen om je oren, Nie te Filme. Ook vliegt er nog een meeuw over die een poepje achterlaat op de jas van Erik…… ja, de vader van Jeugdprins Guus, Nie te Filme. Daarna naar de kantine voor een FIFA 16 toernooi op de Play Station. Het was een superzaterdag, Nie te Filme.