Geen geweldige wedstrijd ondanks vele doelpunten

SARTO A1
27-02-2016
6-2

De oefenwedstrijd tegen de A1 van SARTO stond op het programma.
Deze tegenstander met dezelfde sponsor staan 2e in de Hoofdklasse. De wedstrijd begon vooral met aftasten en de kat uit de boom kijken. Af en toe leek het wel of SARTO het initiatief nam. Maar met vlagen werd er heel erg goed gevoetbald. De verdediging van SARTO had het vooral erg lastig met de continu diepgaande Ersel en later Osman. Zo lastig zelfs dat Osman de 1-0 kon binnen glijden na een mooie steekbal van Ersel. Osman hield hier wel wat last aan zijn voet aan over. Niet lang hierna, inmiddels in de 30ste minuut, maakte Stijn H. een actie aan de zijkant, hij verdubbelde de score door de bal in de lange hoek te schuiven. De vrije trap die we vlak hierna kregen, wist Roy niet te promoveren tot doelpunt. Ook een corner werd door verschillende mensen met verschillende kleuren shirtjes aan geraakt, maar wederom geen grotere score. Ruststand 2-0. Niet lang na de rust gaf Stijn de Bijl een geweldige assist op Thom, die rustig 3-0 kan binnen tikken maar alle aandacht ging toch echt uit naar die geweldige bal van Stijn de Bijl. Enkele oogknipperingen later een mooie combinatie tussen Timo, Ersel en Thom om de bal vervolgens aan Osman af te geven waardoor de 4-0 op het scorebord kwam. Heel hoogstaand was het veldspel niet eens, al geeft de score een vertekenend beeld. Zoals al eerder aangegeven was het met vlagen heel erg goed maar met vlagen ook matig. De 5-0 werd door Stijn H. gemaakt, nadat hij een hele mooie pass van Bram schitterend aanneemt en de keeper totaal kansloos laat. In de 78ste minuut gaf SARTO ook qua score een teken van leven, de 5-1 werd gemaakt nadat een buitenspelgoal werd goedgekeurd. De Tilburgers waren nog niet uitgefeest of Roy had het netje weer doen bollen. In de laatste 3 minuten scoren zij nog de 6-2 nadat onze verdediging onnodig te kijk werd gezet. Volgende week wel helemaal vlammen voor de competitie al Oranje Wit op bezoek komt!