C2 neemt afstand van plaats 11 en 12

CHC C1
RKDVC C2
12-03-2016
2-4

Op deze 1ste zonnige zaterdag in Mrt. moesten DE C2-boys in Den Bosch aantreden tegen CHC C1.Bij winst zouden we over ze heen gaan op de standenlijst. Na 'n flitsstart van 4 min. stond de 0-2 al op het niet aanwezige scorebord.Tijmen maakte in min.2 de 1ste uit 'n voorzet van uitblinker Sammi, die na 'n splijtende pass, van de andere uitblinker van vandaag,Piet(je),via de rechtervleugel doorkwam, en voorgaf, de 0-2, uit 'n goede corner van Sam Vr, wist Bassi met zijn "gebruikelijke" kopkontje binnen te werken. Zo dat beloofde wat voor de rest van de wedstrijd. Maar na 'n klein kwartiertje nam CHC het initiatief over en drong ons zo wat meer terug op eigen helft.Mede door goed keeperswerk van onze inval-keep Samsudin en de weer weergaloze Jasper,bleef onze goal verschoond van doelpunten. Op slag van rust was het weer Sammi die uit 'n (040)counter over rechts Max 'n niet te missen kans op 0-3 bood.Dat gaf 'n fijn gevoel in de kleedkamers, maar er is de Boys op gewezen alert en scherp te beginnen aan de 2e helft want de verwachting was dat CHC snel zo proberen de 1-3 te scoren, Stef gaf aan veel last te hebben van groeipijn aan knieen en kon niet verder , zijn prima vervanger werd Lars Houtriet(C3).
Onze verwachtingen kwamen helaas uit want binnen 3 min. lag de 1-3 in ons doel. Uit 'n (wel makkelijk gegeven)penalty werd gescoord.Door deze snelle treffer ging CHC er weer in geloven en mede doordat onze middenvelders te diep gingen spelen en daardoor "onbereikbaar" waren werd CHC de bovenliggende partij.
Brent moest zich licht geblesseerd laten vervangen door Bart en daardoor volgden er wat omzettingen.Maar met enig kunst en vliegwerk en ondanks soms wat tegenwerking van de scheids wisten we lang stand te houden maar 'n kwartiertje voor tijd viel toch de 2-3 binnen en werd het nog(onnodig)spannend. Maar door met z'n ALLEN keihard te blijven werken en d.m.v.iets meer rust in het spel wisten we de Bossche-storm te doorstaan. Zeker toen kort voor tijd Kevin, via 'n combi tussen Max en Tijmen(ook weer zeer goed bezig), instelling werd gebracht en op schitterende wijze de bal hard en hoog in het CHC-doel schoort 2-4. Prima strijdlust en karakter getoond Boys, met deze instelling en bij vlagen prima spel is zelfs plaats 6!! nog mogelijk.

De net als A? trotse begeleiding en genietende 5e colonne!!
** Helaas heeft Dennis 'n lichte terugval in z'n herstel en hopen we dat 't bij Stef meevalt???
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven