WSC E8
19-03-2016
0-3

Scheidsrechter:   Dollekens, KH
Na een heuse motivational speech van Hans in de kleedkamer was duidelijk wat er te doen stond; spelen met beleving. De jongens weten prima hoe ze moeten voetballen, nu komt het er op aan vanaf de eerste minuut alert te zijn…

Waar WSC ons in de uitwedstrijd nog verraste in de eerste minuten, speelde het spel zich nu de eerste 20 minuten vooral af op de helft van de tegenstander. We waren wakker! Kansen kwamen er ook; Jaime op snelheid langs 2, 3 tegenstanders, maar gestuit. Mooie kans voor Mees, helaas ook niet, mooie schietkans Rick, slalom en enorme kans voor Sil net over, het ging maar door.

Dan valt de bal voor wsc goed; 0-1. Onze jongens laten zich niet kennen en zetten weer aan; nog een mooie kans voor Mees, Magloire voor de goal en een hele dikke kans voor Sil die een slecht uitgeschoten bal van de keeper van de tegenstander onderschept. Onze verdediging werkte hard en hield de aanvallers van wsc in toom. Maar 1 speler ontsnapte aan de aandacht; net voor rust 0-2.

In de rust was het mooi dat de jongens er in bleven geloven. En terecht, de eerste helft waren ze de betere partij. In de tweede helft werd wsc wel sterker. Maar opnieuw mooie kansen voor ons. Allemaal net niet… Ook een mooie slalom van Magloire van achter uit werd op het laatste moment gestuit. In hun enthousiasme om die goal te maken, liet de verdediging net iets te vaak een tegenstander vrij staan. Maar Sem was vandaag top. Een tegenstander kon vrij op hem af, maar met grote moed hield Sem de bal tegen. Met pijnlijke afloop; bal en een nop kwamen tegen zijn hoofd. Na nog een dikke kans voor onze jongens kwam Sem weer in actie met gevaar voor lijf en leden.

Het team bleef er voor werken. En helaas, na een bal die door het midden werd uitgeschoten, kon de tegenstander onderscheppen; 0-3. Dat bleef uiteindelijk ook de eindstand.