1 Extra aanvaller brengt zomer

RKDVC D3
BMC D2
19-03-2016
3-0

Scheidsrechter:   Driesprong, L.J.
Vandaag de returnwedstrijd tegen BMC, uit een gelijkspel gehaald en dat was het enige punt tot gisteren. De D2 had het verzocht 1 speler bij de D3 mee te laten spelen, anders hadden zij 4 jongens op de bank. De D3 ging akkoord met een aanvaller, en zodoende kwam Gyliano de aanval versterken. Op het laatste moment moest Maarten verstek laten, dus uiteindelijk kwam de versterking goed uit.
Stan koos vandaag voor 4-4-2 met Mark als laatste man, Joris op zijn geliefde voorstopperpositie, Stein en Jelle als backs. Op het midden een ruit met Rens en Polle aan de buitenkant, Thomas verdedigend en Tunahan aanvallend centraal. Voorin Anas en Sal.
In het begin had BMC het betere van het spel maar echt gevaarlijk werden ze niet. Een hoge bal werd door Niels uit de kruising gehaald en verder liep Mark alle gaatjes dicht. Eenmaal brak Anas door, maar alleen voor de keeper, schoot hij recht op de doelvrouwe. Na 1 kwartier werden Bas en Gyliano ingebracht. Anas veroverde de bal en stuurde Gyliano de diepte in. Op snelheid troefde hij zijn verdediger af en schoof mooi binnen 1-0. Nog 1 kans voor Gyliano, nadat hij de opbouw verstoorde van BMC, maar helaas het hem aan voldoende kracht deze keer, een makkie voor de keepster.
Na rust probeerde BMC nog aan te zetten, maar de Drunense verdedigers en middenvelders gaven niets weg. Na de 1e storm zette Tunahan Rens vrij voor de goal. Helaas schoot hij over, het bleef spannend. Nogmaals gaf Tunahan een schitterde steekpass op Gyliano, die er wel raad mee wist 2-0. BMC leek gebroken en DVC kon de nekslag toedienen. Een corner van Polle en dan komt de Drunense luchtmacht naar voren. Joris kopte ongehinderd onhoudbaar binnen 3-0.
Een mooie overwinning, goed gedisciplineerd en gecontroleerd gespeeld, veel inzet en 4 punten na vandaag . Dit geeft de supporters en spelers moed. Volgende week uit naar OSC '45 Orthen, de hekkensluiter maar uit moeilijk verslaanbaar, schat de auteur in.

 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven