Maliskamp D2
19-03-2016
7-0

Scheidsrechter:   Maas, F.H.
Vanaf de aftrap op kunstgrasveld 1 was het direct veel 1-richtingverkeer naar het doel van Maliskamp. Dit moest een wedstrijd worden met doelpunten, dit kon niet anders. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste viel. Uit een lage corner van Rik belandde de bal voorlangs bij de tweede paal waar Dominic attent de eerste binnen tikte. En toen had Maliskamp eigenlijk weinig meer in te brengen. Aymeric werd als spits daarna diverse keren in stelling gebracht en wist voor de rust een serie van 4 doelpunten te scoren. Met name de laatste was er eentje van grote schoonheid. Na een zeer fraaie pass van Marijn door de lucht stuitte de bal voor de voeten van Aymeric waarna een prachtige lob over de iets te ver voor zijn doel staande keeper volgde. De 5-0 voor rust was hiermee een al erg ruime voorsprong. Na even binnen te hebben gepauseerd (het was toch wat fris) floot de goed leidende scheidsrechter Fabienne voor het begin van de tweede helft. Waar we dachten de voorsprong gestaag uit te gaan breiden, sloop toch weer de nodige slordigheid in ons spel. Iets waar we dit seizoen de tweede helft wel meer last van hebben. Al met al niet echt het betere voetbal van de eerste helft meer. Maar toch, we wisten nog wel te scoren. De 6-0 kwam op het bord door een mooi afstandschot van Rik. Simon bepaalde uiteindelijk na goed doorgaan de eindstand op 7-0. Jongens proficiat met deze ruime overwinning. Volgende week geen voetbal vanwege Pasen, over twee weken weer de volgende wedstrijd.