RKDVC F1- Theole F!

RKDVC F1
Theole F1
19-03-2016
1-0

Scheidsrechter:   Holtslag, S.G.H.
Vanmorgen mocht de F1 van RKDVC een thuiswedstrijd spelen tegen Theole F1. Alle jongens (en meid) waren er en ze hadden er veel zin in. Zelfs onze (eigenlijk) zieke Rens stond er fit bij toen de aftrap begon.
Milan was direct goed bezig. Hij gaf een goede pass op Niels en deze schoot weer naar Roel. Helaas pakte de keeper van de tegenpartij de bal in de handen en konden ze weer terug naar eigen helft. Het werd zelfs spannend bij het doel van Yanniek, maar Batu en Nathan hadden de bal goed weggewerkt. De toeschouwers vonden het begin van de wedstrijd vrij slapjes, dus werden de jongens goed aangemoedigd als ze een goede actie deden: Malou passte naar Roel maar hij kwam net te kort om te schieten op het doel. Theole kwam al weer in de aanval richting RKDVC, maar met een prachtige duik stopte onze keeper de bal!! Wat een geweldige redding van Yanniek! Milan was heel sterk aan de zijlijn en won veel duels. Ook Niels had zijn voetbalschoen vaak tussen de verdediging in, dus hij deed goed zijn best. Malou veroorzaakte een corner, maar Wessel kreeg de bal niet lekker op zijn schoen, dus miste hij. Rens werkte hard. Het was niet te zien dat hij niet helemaal fit was. Hij rende overal naar toe en werkte hard. De keeper van Theole schoot slecht uit, maar Roel was gelukkig attent. Helaas was zijn schotpoging net te kort om te scoren. We kregen nog twee corners, maar hier kwamen geen doelpunten uit.
De tweede helft begon onze F1 wat fanatieker. Wie weet wat Randy tegen de F1 heeft gezegd, want ze werden eindelijk een beetje wakker. Nathan schoot naar Batu, maar helaas konden onze jongens het niet afmaken. Je kon wel zien dat Malou naar de techniektrainingen was geweest: kappen, draaien…zij had een balcontrole waar menigeen jaloers op kan zijn! Na veel goede acties van onze verdedigers Niels, Batu en Nathan probeerden ze Wessel voorin te bereiken. Dit lukte soms wel en soms niet. Zoals altijd rende Wessel keihard om de bal nog binnen te houden. Rens had nog een hele goed actie, want hij kreeg de bal van de keeper van Theole in zijn voeten. Rens probeerde direct te scoren, maar helaas pakte hun keeper nog net op tijd de bal. De tegenpartij werd wel wat feller, dus was er werk aan de winkel voor RKDVC. We zullen hier op eigen terrein toch niet gaan verliezen?? Gelukkig was Yanniek een paar keer alert genoeg om de bal met zijn handen te stoppen en Nathan stopte nog net op tijd een aanvaller van Theole. Niels passte naar Malou en zij scoorde bijna. Gelukkig kreeg Roel het aan het eind van de wedstrijd voor elkaar om een doelpunt te maken. Het was 1-0. We hebben gewonnen. Gelukkig maar.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven