doelpuntenmachine E3 gaat gewoon door...

Kerkwijk E1
19-03-2016
10-0

Scheidsrechter:   Visser, F.
Vandaag, zaterdag 19 maart 2016, een thuiswedstrijd van de E3 tegen Kerkwijk E1. We begonnen enthousiast met de warming-up deze ochtend. Om 9:00 floot de scheidsrechter dat we konden beginnen. Kerkwijk mocht aftrappen, hun gingen de aanval in maar al snel pakte Stein hem af en gaf hem voor aan Thijs, hij nam de bal aan en schoot 1-0. Daarna gingen wij weer de aanval in en Mart gaf hem voor aan Stein en die schoot hem erin 2-0. Toen ging Kerkwijk de aanval in en schoot op doel maar Julian had de bal gered. Julian trapte de bal naar voren Baran nam de bal aan en ging rennen hij schoot en het was 3-0. Kerkwijk probeerde opnieuw te scoren maar Lars liet de tegenstander er niet door. Daarna floot de scheidsrechter af na 25 minuten voetballen was het rust.
Toen mochten wij aftrappen en Luca passte de bal naar Baran en het was weer een doelpunt, 4-0. Daarna schoot Stein hem onder in de hoek. Toen kwam Simon de invaller erin en scoorde 6-0. Benjamin schoot op de middenlijn vanuit de volley en scoorde, 7-0. Daarna maakte Siem, onze keeper in de 2de helft een hele mooie redding. Hij schoot uit en Luca scoorde. Kerkwijk kwam in de aanval maar Bram had hem tegengehouden. Hij gaf hem voor aan Stein en die schoot via de lat in het goal 9-0. Toen was de wedstrijd afgelopen en namen wij nog penalty’s. Het was een leuke en sportieve wedstrijd.