Best Vooruit C2
RKDVC C2
02-04-2016
0-5

Na voor de meeste spelers 'n voetbalvrij Paasweekeinde mochten de Boys vandaag aantreden tegen de nr.5 uit onze competitie, Best Vooruit C2!!, 'n plek die wij vooraf ongeveer ook als doelstelling hadden. In de thuiswedstrijd was de beginstand ook de eindstand ondanks de beste kansen voor DVC C2. Met 2(Brent &Dennis geblesseerden(op de bank) en 1 speler(Pietje)ziek thuis hadden we vandaag weer 'n paar huurlingen mee. Met 1 daarvan(Cas) in de basis startten de Boys lekker fel met zeer snel al 'n grote kans op 'n doelpunt. Deze start gaf iedereen het gevoel dat het vandaag qua instelling wel goed zat. Dit bleek gedurende de 1ste helft ook hoewel het spel grote gedeeltes te onrustig bleef om dit in doelpunten uit te drukken. In de 25e min. was het Cas die bij 'n goede aanval, waarbij de BV-keeper gedwongen werd ver uit z'n doel te komen, het overzicht behield om de bal van grote afstand mooi strak binnen te schieten. 'n Dikverdiende voorsprong bij rust.
Ook de 2e helft hadden we direct na de aftrap alweer!! 2 grote kansen op doelpunten maar koelbloedig zijn is eigenlijk niet te trainen. Met al vrij snel Robbin erin voor gekwetste Kevin werd BV nog meer vastgezet op eigen helft. Toch duurde het nog ongeveer 'n kwartiertje voor we onze 2e goal scoorde, Robbin werkte de bal met z'n hak over de doellijn nadat de BV-keeper de bal niet goed verwerkte. In het daaropvolgende kwartiertje hadden we voldoende kansen(jammer Bas van die kopbal) om de wedstrijd in het slot te gooien, maar paal, keeper en de eerder genoemde koelbloedigheid voorkwamen dit. In de 62e min. was het Tijmen die sterk spel van Sam Vr.en hemzelf(beide net terug van wedstrijd met C1)beloonde met de 0-3. Met Nick Pelle(D2) erin voor de moegestreden Cas was er sprake van 'n Pelle-"clan"op en rond het veld, waarbij Senior trots selfies* schoot. De invalbeurt voor Nick werd door allen met enthousiasme gedeeld behalve door de grotere rechtsback van BV want die kwam handjes en voetjes en zelfs lengte tekort om 'm in bedwang te houden,jammer Nick van die kopbal(het zou wat??zijn...). Tussendoor had Sammi v.E,na(eindelijk!!),goed doorzetten van Max de 0-4 gescoord. Net voor het eindsignaal scoorde Bassi, met 'n " Sluissi" fraai de 0-5. Een prima uitslag en wedstrijd Boys nog 4 van zulke en wie weet...plaats 5?????
Ook mag niet vergeten worden onze vandaag zo goed als foutloze verdediging(Luuk, Sam. Vr,Stef, Bart en Jasper)te benoemen,slechts 1 kansje voor BV.