E1 op titelkoers

Boxtel E1
RKDVC E1
09-04-2016
2-5

E1 OP TITELKOERS…
Boxtel E1- RKDVC E1 2-5 (1-3)
Een mooi affiche, uit naar laagvlieger Boxtel.
Bij eigen winst en puntenverlies van Engelen zou de titel binnen zijn.
Reden te meer er extra voor te gaan. De voortekenen waren goed, geen zuchtje wind en een heel lekker ochtendzonnetje.
Voortvarend en furieus gingen de mannen van Brian en Guus van start. Nog voor de klok van 9.00 uur prijkte de 0-1 al op het bord!
Mark was er als de kippen bij om beheerst af te ronden. Dit varkentje zou wel ff gewassen gaan worden. Echter Boxtel liet het er zeker niet bij zitten, voetbalde feller en wilde zich niet zomaar laten slachten.
Een diepte bal werd door de snelle spits keurig afgerond; 1-1.
Gelukkig kwam er het bekende ‘schepje bovenop’. RKDVC ging wat gecontroleerder voetballen. Een afstandschot van Goof plofte als een doffe dreun tegen de touwen. 1-2.
Simon maakte er op slag van rust netjes 1-3 van.
Met Tygo en Mark voorop in de strijd werd de tweede helft fel begonnen. Vlak na rust was het wel bekeken, Tim is er altijd als een duveltje uit een doosje bij om de keepers van de tegenstander het nakijken te geven, zo ook nu: 1-4. Siem had ons ondertussen met een paar puike reddingen behoedt voor meer tegengoals. Het valt ook niet mee om de verdediging van de E1 te kraken, daar staat niet 1 rots in de branding maar zelfs 3, met de power van Walterson, Goof en Casper is er eigenlijk geen beginnen aan…
Er werd minder aangezet om echt een dikke overwinning te pakken en de vermoeidheid en kleine pijntjes sloegen toe. Echter nog geen vuiltje aan de lucht. Totdat er een heel raar balletje tussen een paar beentjes glipten en vergeten we maar gauw van wie die waren…. ;-)
De drive bij Dirk om het verschil weer naar 3 te tillen was heel groot. Na een pracht voorzet van hem maakte Tim er fraai 2-5 van.
Mannen, was weer een keurig potje voetbal met volop beleving en passie. Helaas haalde Engelen ook 3 pnt waardoor de platte kar nog niet van stal gehaald kon worden.
Volgende week hebben we het in eigen hand gaan we met die schaal aan de haal!!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven