Verslag wedstrijd Blauw Wit ’81 E1G – RKDVC E8

Blauw Wit'81 E1G
RKDVC E8
16-04-2016
1-3

In het begin ging het gelijk op, beide teams kregen over en weer kansen , in de 18e minuut scoorde Mees uit een corner de 0-1 , en direct veranderde het spel en kreeg RKDVC steeds meer de overhand.
Na rust begon RKDVC meteen weer goed, zette druk en binnen 3 minuten tikte Rick de 0-2 binnen, vanaf dat moment kwam Blauw Wit niet meer aan spelen toe, alle evt. aanvallen werden door RKDVC afgekapt, ze hielden goed druk op het spel en RKDVC speelde eigenlijk grotendeels op de helft van Blauw Wit.
In de 48ste minuut tikte Sil de 0-3 in , verslapte de aandacht even en hiervan wist Blauw Wit direct voordeel uit te halen en binnen een minuut was het 1-3.
RKDVC was even de kluts kwijt maar herpakte zich goed ,bouwde de druk weer op en domineerde het spel zoals ze dat voorheen ook deden, RKDVC kreeg nog zeker 6 hele mooie kansen maar helaas wisten ze niet meer te scoren, al met al een hele mooie en spannende wedstrijd om naar te kijken, waarin iedereen uitstekend zijn best gedaan heeft.