E1 nu ook voorjaarsKAMPIOEN!!

OSC'45 E1
RKDVC E1
16-04-2016
0-5

Het is zaterdagochtend 16 april, onze E1 gaat naar Orthen in Den Bosch voor een spannende strijd.
De jongens kunnen voor 2de keer dit seizoen KAMPIOEN worden en de trouwe supportersclub wordt aangevuld met opa's en oma's voor extra aanmoediging.
De jongens zijn wel wat gespannen want er moet wel gewonnen worden om het kampioenschap binnen te slepen.
De supporters hebben alle vertrouwen in een positieve uitslag want deze E1 heeft immers in heel het seizoen 15/16 pas 1 keer verloren. Dat was in de finale op een groot toernooi in Sint-Willebrord (mag ook gezegd worden).

Na het fluitsignaal van de scheids beginnen de 2 ploegen beiden offensief en wordt ook duidelijk dat OSC'45 zich niet zomaar gewonnen geeft. Dirk vindt dan toch nog snel een gaatje in de defensie en schiet de 0-1 binnen.
OSC heeft ondertussen gezien dat er in de defensie van DVC geen doorkomen is met Goof, Casper en Walterson achterin. De OSC keeper begint met lange ballen naar voren wat natuurlijk ook niks uithaalt.
Onze keeper Siem denkt, dit kan ik ook, en met een mooie uittrap van Siem pikt Casper de bal voorin mooi op en schiet de bal in de hoek GOAL 0-2.
Hierna komen Mark en Tim nog een paar keer goed voor de goal maar worden door de keeper gestopt.
Na de rust begint het wat moeizaam. Simon weet de bal wel te veroveren en Tygo te bereiken zodat hij koelbloedig in kan schieten 0-3!
DVC heeft de smaak te pakken, er wordt goed gevoetbald door onze jongens . Daardoor krijgt Tygo kansen en schiet de 0-4 en ook nog de 0-5 binnen.
En zo wordt onze E1 ongeslagen KAMPIOEN!
Na de wedstrijd wordt er nog een mooie plas water gevonden om buikschuivend af te sluiten.
Siem, Mark, Tygo, Goof, Casper, Dirk Simon, Tim en Walterson jullie kunnen trots zijn op deze mooie prestatie. Nu nog de beker binnen halen voor DVC
Succes!!

 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven