Gemiste kansen kosten bijna winst

RKDVC C2
Nevelo C1
20-04-2016
2-1

Scheidsrechter:   Heeswijk, A. van
Op deze zonnige woensdagavond stond er voor DE C2 de laatste thuiswedstrijd van seizoen 15/16 op het programma, staartploeg Nevelo was de tegenstander. Met 'n overvolle dug-out,(8), met geblesseerden en gastspelers, ging DE C2 voortvarend van start. Met gelijk al enkele kansen op 'n doelpunt.In de 8e min. was het Bassi, die ditmaal geen "Sluissie" produceerde maar gewoon 'n goede goal, na 'n mooie steekpass van Lucas. Na deze snelle voorsprong lieten de boys zien dat ze best wel aardig kunnen ballen en speelde gedurende de 1ste helft Nev.bijna helemaal zoek, alleen "vergaten" we om de score verder uit te bouwen dan de 2-0, weer 'n prima goal van Bassi, die het even later zelfs voor elkaar kreeg om in 1 actie en 2 keer schieten de bal zowel tegen de linker-en rechterpaal te schieten. Ook enkele andere van DE C2 kregen het niet voor elkaar om de bal tussen de palen te schieten, wel ertegen. De spits ven Nev. wel, bij ons, hij scoorde uit 'n "dieptepass" van een van de onzen de 2-1. Uit voorzorg zijn voor rust Lucas en Stef vervangen, door Noah & Joost. Zaterdag staat er de laatste comp-wedstr. voor de deur en aangezien het dan de bekende Meivakantie in April is en er dus minder spelers ter beschikking zijn, hadden we vandaag 5 wisselspelers, zodat we geen risico's wilden nemen.
Na rust een heel ander spelbeeld als daarvoor, lag dat nu aan ons of aan Nev? I.i.g. was het veldspel van onze kant 'n heel stuk minder goed als voor rust. Maar door keihard werken met z'n allen, en nog enkele wissels(Nick,Lars en Pim) en soms wat kunst en vliegwerk wisten de Boys de overwinning over de streep te trekken en zodoende de mogelijkheid om toch nog plaats 5(en de bijbehorende bonus) te behalen in het vizier te houden.Zaterdag uit naar Beerse Boys, LET'S DO IT.

JKK en trotse ouders en andere familieleden

P.s. De gehele C2 bedankt iedereen die het afgelopen seizoen ons, gesteund heeft.Zeker in de thuiswedstrijden waren het er velen!!!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven