2e speeldag zonder wisselspelers!

vv Schaesberg
RKDVC C2
15-05-2016
Keurige 3e plaa

Na de korte en rumoerige nacht, met o.a. gezang over bovenaan staan en een of ander Elshouts Volkslied, moesten we er de 2e dag toch wel vroeg uit voor het ontbijt(was incl.).Daarvan werd, ondanks de slaperige oogjes, door allen goed gebruik gemaakt en genoten. Dus de "motortjes" waren i.i.g. weer gevuld met energie.Daar de 1ste wedstrijd voor DE C2 pas tegen 2en stond gepland namen sommige van de gelegenheid gebruik om te gaan sight-seeingen, anderen deden het (bewust?)rustig aan of keken naar wedstrijden uit de Verliezerspoules. Het wat lange wachten na zo'n korte nacht viel best wel zwaar, zeker met het zonnetje erbij dat zich net als de 1ste dag weer regelmatig liet zien.Maar beter zo dan....! En jawel hoor alsof de Duvel(in dit geval niet het biertje)er mee speelde, viel er weer 'n speler af, Brent was de 2e pechvogel. Tijdens 'n spelletje lummelen met bal, kwam hij ongelukkig terecht op z'n arm/elleboog. EHBO bezocht en met mitella om, was het ook voor hem einde toernooi.Daar gingen ?? de aspiraties waarover de boys hadden gezongen. Met nog 4 pittige wedstrijdjes voor de boeg waren de coaches nu al door hun wissels heen, het enige voordeel hiervan was dat we niemand hoefden teleur te stellen met niet starten in de basis.Onze 1ste wedstrijd was tegen het Duitse Tus Herscheid 'n team met veel fysiek, maar net als op de 1ste speeldag werd er vandaag door DE C2 weer zeer attractief en goed gevoetbald met slechts 'n magere 1-0 overwinning terwijl er meer had ingezeten. Dat was weer 'n lekker begin voor de rest van de dag. Uiteindelijk zijn Piet(was het niets kunnen doen beu) en Brent(toch maar 'n foto-tje laten maken) begrijpelijk toch eerder huiswaarts gegaan. De 2e tegenstander was VV SVI C1 uit Zwolle, kampioen van hun hfdklss, met de beste kansen en weer zeer goed spel van DVC bleef het echter 0-0.Zonder de andere spelers tekort te willen doen, complimenten voor Nick Pelle(D-2 speler en Mark v .Erp(2e jrs E) die zich totaal niets aantrokken van de kracht en grootte van hun tegenspelers en lieten zien dat ze geen moeite hadden met het gevraagde spel.
De 3e wedstrijd was tegen weer 'n C1 kampioen uit 'n hfdklsse, SC Leovardia uit Leeuwarden. Deze "reuzen" waren ook voor onze 2e jrs C-spelers 'n maatje te groot en te goed, maar aangezien alweer de 3e wedstrijd zonder wisselspelers geen schande.Onze 4e en laatste wedstrijd van dit voor ons in alle opzichten geslaagde toernooi was tegen 1ste klss Bruheze C1 dit was duidelijk een match te veel voor de Boys, maar gezien de omstandigheden niet meer dan logisch. 8 Wedstrijden in 2 dagen met maar 12 en 11 spelers waarvan 2 zeer jonge, gaat z'n tol eisen en dan toch 'n 3e plaats in zo'n zware poule is uiteindelijk 'n mooi resultaat. Overigens was het voor Sam v .Esch., Bart Mimpen,Bas v. Sluisveld,Tijmen Pelle,Kevin v/d Lee, Dennis van de Ven* en Sam Vraets** hun laatste voetbal activiteit als C-speler. Na het douchen en in ontvangst nemen van de mooie beker is iedereen zeer moe maar voldaan en 'n fantastische ervaring rijker huiswaarts gekeerd. Jongens en vaders bedankt harstikke bedankt, wij KKJ hebben, net als jullie waarschijnlijk?genoten van alles. Wie weet volgend jaar weer????????

Ook willen wij vv Schaesberg bedanken voor de prima wijze waarop dit evenement weer is georganiseerd. Hulde hiervoor.

** Sam Vraets heeft door 'n liesblessure de laatste weken helaas geen minuut gespeeld.
* Dennis heeft sinds medio Januari door problemen met z'n knie(groeischijf) alleen de 1ste Toernooidag slechts 2x7min. gespeeld om i.i.g. toch nog met 'n goed gevoel als C-speler te eindigen.
P.s. Ook zijn wij Marc Vraets zeer dankbaar dat hij als
oud-Limburger(kent de streek) de 1ste dag de taak op zich genomen heeft om met Piet(je) naar het Z-H te Heerlen te gaan.
Voor de "geblesseerden" hopelijk snel herstel!!!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven