JO11-6 Lekker uit de startblokken

RKDVC JO11-6
WSC JO11-6
03-09-2016
14-0

Scheidsrechter:   Koevoets, L.J.C.
Met Tycho als invaller bij ons team, hadden we precies genoeg spelers om te kunnen spelen.
Direct na de aftrap was duidelijk dat Rkdvc het betere team was. De wedstrijd was nog geen 5 minuten oud of het eerste doelpunt vloog er al in. En het leek wel handbal, want bijna iedere volgende minuut vloog er nog een bal in. Binnen no time stond het 4-0 voor Rkdvc!
Ook nadat we een speler wissel gingen zetten bleven de jongens scoren. Onderlinge duels werden telkens gewonnen en de jongens hadden al goed oog voor elkaar. De doelpunten bleven elkaar opvolgen, bij rust stonden we al met 10-0 voor! Kansen waren er zelfs nog meer. De paal hielp Wsc af en toe mee.

In de tweede helft hebben we met 4 veldspelers gespeeld. De jongens mochten zelf kijken hoe dat ze dat gingen doen qua plekken op het veld. Rkdvc had zo meer moeite dan in de eerste helft, maar ook nu werd weer gescoord. Wsc werd af en toe dreigend, maar de jongens gingen goed de duels aan en bleven ballen afpakken. Toch kwam Wsc af en toe gevaarlijk voor de goal. Geluk voor Lars, want die had niet zo veel te doen gehad. Pech voor Wsc, want Lars deed dat perfect, waardoor hij de score op 0 hield.
Bij de penalty's kon iedereen voor een doelpunt gaan. En met succes! Alle penalty's vlogen er in. Magloire moest helaas even rust houden ivm zijn enkel, waardoor er 6 op de teller staan.
En Lars kon lekker aan de bak. Alle ballen hield hij tegen of keek hij keurig naast. Zelfs een kanonskogel tikte hij naast het doel. Blijkbaar gunnen keepers elkaar iets, want de keeper van Wsc was de enige die het lukte te scoren.
Een heerlijke wedstrijd voor de jongens met een lekker weertje om te voetballen. Super aftrap van het seizoen jongens!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven