bekerwedstrijd RKDVC JO11-3 tegen VCB JO11-1

VCB JO11-1
10-09-2016
5-7

Scheidsrechter:   Koevoets, L.J.C.
Op zaterdag 10 september 2016 hebben we onze tweede bekerwedstrijd gespeeld. Het was een mooie zaterdagochtend en we hadden er allemaal zin in.
Na een stevige warming-up begonnen we om negen uur met de wedstrijd.
Helaas werd in de zevende minuut een goal gemaakt door de tegenstanders.
In de dertiende minuut werd het 0-2 en net voor rust was er een foutje bij een corner zodat het 0-3 werd door een eigen goal.
In de rust werden we even goed toegesproken dat we geen slappe ballen mochten geven en beter moesten overspelen naar elkaar.
Dit heeft goed geholpen want meteen na de rust schoot Sylvester hem tijdens een corner keihard in de kruising.
Elham en Cas stonden steeds goed vrij voorin maar het lukte maar niet om de bal goed aan te spelen.
Helaas werd er daarna weer in ons doel getrapt maar meteen daarna maakte Fabian een mooi doelpunt tijdens een corner en was het 2-4. Een paar minuten later werd er een penalty gegeven door de scheidsrechter omdat er hands was gemaakt door de tegenstander en Bram knalt hem in de hoek dus was het 3-4. Nick, Sylvester, Sem en Bram waren super goed aan het verdedigen maar de tegenstander wist er toch doorheen te komen 3-5 en even later 3-6.
Net voor het eindsignaal weet Bram er nog eentje in te schieten en de laatste seconden maakt de tegenstander toch nog 4-7.
Na de wedstrijd volgde de penalty’s en hierin waren wij beter het werd uiteindelijk 5-2.
Het was een leuke wedstrijd maar het resultaat was een tegenvaller, volgende keer beter.