RKDVC JO11-5
10-09-2016
0-3

Vanochtend moesten we voetballen in Helvoirt tegen de JO11-4.
We dachten dat we zouden gaan verliezen omdat de tegenstanders zo groot waren, maar uiteindelijk hebben wij gewonnen met 0-3!
In het begin van de wedstrijd ging het wel goed maar lukte het aanvallen niet zo. Sven keepte de eerste helft, hij liet geen een bal door en we gingen de rust in met 0-0.
In de rust kregen we goede tips van onze trainers Roy en Hans, ze zeiden dat we meer naar de aanval moesten, dus dat gingen we proberen met z'n allen.
Dylan ging in de 2e helft keepen en ook hij liet geen bal door.
Toen de 2e helft weer begon hadden we ineens de flow te pakken en gingen we als een speer naar de doelpunten. Luuk stond goed te verdedigen, hij sprong een keertje voor de goal voor de bal. Bryan was goed aan het aanvallen, Noel was goed aan het verdedigen en ik vond dat ik zelf goed aan het over pass-en was. Niek was heel goed aan het aanvallen en schoot bijna het doel in. De eerste goal werd gemaakt door Yoran en de tweede en de derde door Ralph. Ik vind dat we goed hebben overgepasst en dat we goed hebben samen gespeeld!