SCI JO11-1
10-09-2016
2-3

Scheidsrechter:   Willemse, T.C.H.
Vandaag stond de bekerwedstijd tegen SCI op het programma. De ochtendzon stond erg laag en was vervelend voor de keeper dus kozen wij ervoor om te starten met de zon in onze rug. Er was afgesproken om het de keeper van de tegenstander extra lastig te maken door veel en hoog (in de goal) te schieten. Maar voor we hier aan toe kwamen stonden we na 3 minuten al met 0-1 achter omdat er een aanvaller opeens vrij voor Yannick kon verschijnen om simpel de bal in het goal te tikken. Na een aantal reddingen van Yannick kwamen daarna wat kansen voor onze E1 maar Nick schoot over en een schot van Berra werd door de keeper van SCI gestopt. Halverwege de eerste helft was het wel raak; Berra nam een corner en een verdediger van SCI kopte de bal ongelukkig in zijn eigen goal (1-1). De twee partijen waren aan elkaar gewaagd. Isaac en Lars stonden als echte mannen te verdedigen, maar konden de 1-2 ook niet voorkomen. Deze viel ongelukkig doordata een SCI speler achter de bal aan rende die over de achterlijn leek te gaan maar hij kon met een uiterste voetbeweging de bal toch nog in de korte hoek tikken. Nog voor de rust was Berra opnieuw betrokken bij een goal maar volgens mij was dit ook een eigen doelpunt van SCI. Hoe dan ook, het is 2-2 bij rust.
De tweede helft verliep rommeliger dan de eerste helft met veel kansen van SCI en ook veel reddingen van onze keeper. Onze voorhoede kon niet echt meer voor gevaar zorgen. Er werd niet meer gescoord….tot net voor tijd. Helaas, SCI had het meeste geluk vandaag en scoorde de 2-3 doordat een SCI aanvaller als snelste reageerde toen de bal na een corner in de doelmond terecht kwam. Jammer van het verlies vandaag maar het is duidelijk te zien dat jullie beter op elkaar ingespeeld raken. Blijf goed vechten voor iedere bal (tot het einde van de wedstrijd) en fanatiek trainen dan komen de overwinningen vanzelf in de komende wedstrijden.