RKDVC JO11-6 speelt wederom overtuigend in 2e bekerwedstrijd!

GDC JO11-2
RKDVC JO11-6
10-09-2016
4-12

Vandaag mocht JO11-6 al vroeg uit de veren om richting Eethen te gaan, waar GDC JO11-2 de tegenstander was.
Het bijna complete team, slechts Mohammed nog als enige afwezige, stond te popelen om er weer een leuke pot voetbal van te maken.
De gezellige schare supporters die mee waren gereisd troffen het met het stralende zonnetje dat al zo vroeg aan de hemel stond.

Meteen vanaf het eerste fluitsignaal werd er lekker en fanatiek gevoetbald. Er werd gestreden voor elke bal en met mooi combinatievoetbal werd de bal goed rondgespeeld. GDC werd direct terug op eigen helft gedrukt vanwege het aanvallende spel van RKDVC. Al snel was daar dan ook de openingstreffer (0-1) De achterhoede spelers Kasper en Joris vonden prima aansluiting bij de middenvelders Magloire, Sven en Dominique. Deze waren heer en meester op het middenveld en wisten met veel overtuiging steeds de bal te onderscheppen of in bezit te houden. Hierdoor liep de score snel op en al spoedig was het 0-4.
De spitsen Feyo en Nick liepen op de juiste ballen of maakte ruimte voor de opkomende middenvelders. De jongens gingen niet voor eigen succes, maar stelde de ander in staat om te kunnen scoren. En dat is een complimentje waard!
Keeper Lars had wederom weinig te doen, dit in tegenstelling tot de keeper van GDC die de ballen zo nu en dan om zijn oren zag vliegen. De ene laag in de hoek, de volgende snoeihard in de bovenhoek vanaf 7 meter. RKDVC JO11-6 blijkt vele kwaliteiten in huis te hebben.
Slechts eenmaal voor rust wist GDC zelf te scoren.
De ruststand was dan ook 7-1.
De 2e helft een vergelijkbaar spelbeeld. RKDVC overwegend in balbezit en gericht op de aanval. Wat kleine positiewijzigingen leek ervoor te zorgen dat GDC wat meer ruimte kreeg om te voetballen. Hierdoor kreeg Lars het wat drukker en kon niet voorkomen dat GDC nog 3x tot scoren mag. Echter waren er ook goede reddingen van hem die niet onvermeld mogen blijven. Echter werd de doelpuntenmachine van RKDVC ook nog even opgestart en door goed overspel en hard werken wisten RKDVC de score op te voeren tot maar liefst 12!!!
De aanhang van RKDVC kreeg op deze manier een prachtige wedstrijd voorgeschoteld en voor het vertrouwen van het team is dit een lekker begin met de aanvang vd competitie volgende week. Top gevoetbald jongens! We zijn trost op jullie. Net 2 weken samen en al zo'n mooi samenspel. Dat beloofd wat.
De ochtend werd afgesloten met een penalty reeks die RKDVC ook overtuigend won met 4-7.
Of het volgende week wederom zo makkelijk gaat blijft nog te bezien, maar zin heb ik er nu alweer in!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven