Helvoirt JO11-1
RKDVC JO11-1
03-09-2016
3-0

We zouden om 08.05 uur verzamelen, iedereen was er behalve Brian en Guus. Gelukkig was Bart uit de C1 erbij en ging met ons mee naar Helvoirt. Hij gaf ons de warming-up, samen met de vader van Nick en de vader van Rens. Daarna begonnen we met de wedstrijd zonder Brian en Guus. Wij mochten de aftrap nemen, wij gingen in de aanval maar de tegenstander onderschepte de bal en schoot mis. Wij gingen weer de aanval in en schoten mis, de keeper van de tegenstander hield de bal tegen. De tegenstander scoorde daarna een doelpunt, 1-0 voor Helvoirt. De scheidsrechter floot voor rust, na de rust mocht Helvoirt aftrappen en gingen gelijk de aanval in ze schoten bijna raak. Wij gingen met een mooi overspel naar voor, maar wij schoten mis. Helvoirt scoorde weer 2-0 en daarna een vrije trap voor Helvoirt er kwam ook nog een 3-0. De scheidsrechter floot af voor het einde van de wedstrijd, daarna nog penalty’s nemen.