SC Elshout JO11-2
RKDVC JO11-6
29-10-2016
2-6

Zaterdag stond de derde wedstrijd voor de KNVB op het programma. Deze keer uit tegen Elshout. Met ruime winst in de eerste twee wedstrijden waren de verwachtingen hoog. En niet ten onrechte! wat een mooie pot!
De wedstrijd begint en Elshout is meer in balbezit. Maar Rkdvc stopt de aanvallen; de verdediging begint goed. Rkdvc wordt wakker en speelt feller. Sven breekt door in de 5e minuut en hij scoort 1-0! Even later maakt Magloire een mooie pas op Feyo; hij schiet en 2-0! Mooie samenwerking achterin; als Sven diep gaat, dan blijft Magloire achter. Feyo krijgt de bal diep, schiet en mist maar net. Kasper verdedigt veel ballen en Joris blijft ballen afpakken. Dan speelt Sven goed over. Hij past op Feyo en die schiet via de tegenstander de bal de hoek in…. 3-0!
Elshout valt aan, vind een vrije man en het is 3-1. Vervolgens komen er twee mooie kansen voor Rkdvc, maar allebei mis. Weer legt Rkdvc druk op Elshout. Mohammed zet door en scoort 4-1! Maar al snel vindt Elshout weer een vrije man en scoort. Het is 4-2.
Het begin van de tweede helft legt Rkdvc heel veel druk. Kans op kans volgt, maar Elshout houdt ze tegen. Elshout komt daarna zelfs een paar keer door, maar de verdediging houdt ze tegen. Magloire krijgt een kans, die gaat meer net naast. Daarna krijgt Feyo de bal en schiet tegen de paal. Wat een spanning! Maar dan nog een schot van Feyo en raak! 5-2. Magloire en Joris hebben mooi samenspel. Een schot van Magloire vliegt er in; 6-2. Nog 5 minuten en dan is de wedstrijd voorbij er word niet meer gescoord.
Mooie partij jongens, waarin iedereen verschrikkelijk goed heeft samengespeeld en heerlijk fel was. Top!