LRC JO9-1
RKDVC JO9-1
01-04-2017
6-1

Na de goede wedstrijd van vorige week gingen we vol vertrouwen naar Leerdam. De 3 punten lagen in principe al klaar, we hoefden ze alleen maar even op te gaan halen. Maar hierbij hadden we geen rekening gehouden met de tegenstander van vandaag.
Hoewel LRC beter aan de wedstrijd begon, konden we de eerste helft nog goed partij geven. De ruststand van 2-1 gaf voldoende aanleiding om uit te zien naar de tweede helft. Maar helaas duurde de rust te lang en onze jongens waren niet scherp meer. Duels werden verloren en op een paar kleine kansjes na voor DVC, was het vooral LRC dat goed bleef voetballen. Daardoor kon LRC in de tweede helft vrij eenvoudig uitlopen naar 6-1.
Waar het precies aan lag is moeilijk te zeggen. Was de tegenstander zo goed of hadden wij gewoon een off-day. Laten we het maar houden op allebei een beetje. Het goede nieuws is dat we ons maandag al weer kunnen revancheren. De inhaalwedstrijd tegen Emplina zal dan wel gewonnen moeten worden. Van onderschatting kan na vandaag in ieder geval geen sprake meer zijn.