OJC ROSMALEN JO11-14
RKDVC JO11-6
05-04-2017
0-12

Op een doordeweekse dag reisden we af naar Rosmalen om daar de inhaal wedstrijd tegen OJC te spelen. Nadat iedereen het sportpark en de kleedkamer had bereikt werd het strijdplan doorgenomen. Het veld breed houden, goed kijken waar de vrije man is (vaak naast je), rust aan de bal houden en heel belangrijk ; elkaar coachen. Als je ingespeeld wordt naar de bal toekomen enz.

De wedstrijd begon en in een mum tijd stonden we met 2-0 voor, het krachtsverschil tussen de jongens van OJC en de goed combinerende spelers van RKDVC was groot. OJC kon slechts sporadisch uitbreken en RKDVC domineerde de gehele wedstrijd. Met 7-0 gingen we de rust in. De eindslag werd uiteindelijk 10-0, een verdiende overwinning. De scheidsrechter heeft blijkbaar nog 2 doelpunten gezien.