Een wedstrijd in twee delen

SVSSS JO11-4
RKDVC JO11-6
08-04-2017
2-4

In alle vroegte reed het team en de hele schare trouwe supporters naar Udenhout.
De missie? Winnen! en... uitvogelen waar svsss nu toch de afkorting van is :).

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor rkdvc. Na een mooie aanval over rechts regende het corners. De eerste corner vloog voorlangs, iedereen miste de intikker, maar bijna een eigen doelpunt van svsss. Na nog twee corners is het raak! Feyo schiet keurig in in de rechterhoek!
Daar was de 0-1! En meteen ging rkdvc door met aanvallen. Misschien iets te enthousiast door met de overwinning bij OJC rosmalen nog in het achterhoofd, want svsss kwam een paar keer gevaarlijk door. Gelukkig ruimden achterin Magloire, sven en Kasper telkens het gevaar weer op.
De volgende corner voor svsss is opnieuw bijna raak. oeh.... Sven loopt door en probeert het met een mooi schot van afstand, maar de keeper is alert en haalt hem er uit.
Opnieuw een mooie aanval over rechts van Sven naar Feyo en van Feyo naar Mohammed en... Mohammed scoort! 0-2!
Svsss komt er toch weer gevaarlijk door heen. Kasper en Sven houden goed tegen en een goede redding van Lars voorkomt een tegendoelpunt.
Opnieuw een aanval van svsss met een slim steekpassje en ai ai, 1-2....
Snel daarna is het alweer raak voor svsss. Slordig verdedigen levert de 2-2 op voor svsss. Kom op jongens! koppie er bij!
De eerste helft heel goed gestart. Maar door minder concentratie en uit positie lopen heeft svsss terug kunnen komen. Op naar een tweede helft met meer focus jongens.
De tweede helft start met Sven nog aan de kant door een tik op zijn enkels. Maar rkdvc heeft het begrepen en gaat vol enthousiasme van start. Meteen een mooie aanval! Nick speelt op Feyo en Feyo schiet.. maar helaas net in het zijnet. Het publiek heeft het niet meer...
Dan opnieuw een aanval met een kans voor Mohammed. De bal landt de handen van de keeper. Maar snel komt de volgende aanval door mooi overspelen tussen Mohammed, Feyo en Khalid. Opnieuw een schot van Mohammed.... en... opnieuw de keeper van de tegenstander helaas...
Een volgende aanval gaat via Nick en Magloire. Magloire schiet van uit de hoek en Nick tikt in.. maar net in de handen van de keeper.
Dan weer een goede aanval van de tegenstandeeeerrrrrr, oei oei. Magloire krijgt er nog net een voetje tegen aan waardoor de tegenstander niet gevaarlijk kan worden.
Bij balbezit jaagt rkdvc goed door. Kasper blijft de tegenstander op de huid zitten en pakt de bal af. Nieuwe kansen voor rkdvc. Dominique sprint, kapt en draait en komt er bijna doorheen, maar helaas is de bal weer voor de tegenstander.
Dan opnieuw een mooie aanval over rechts met een schot van Magloire... net voorlangs...
Dit herhaalt zich nog een keer met een hard schot van Magloire... weer net voorlangs. Het levert opnieuw een corner op voor Rkdvc. deze levert helaas niets op.
Svsss komt er weer uit, maar de bal is voor Lars die de bal met een mooie uittrap weer in het spel brengt. De bal wordt goed meegenomen en naar voren gespeeld.
En weer een goede aanval door goed over te spelen. De bal vliegt net weer voorlangs. Opnieuw een corner.
Alle spelers werken hard, want ze voelen de winst naderen. Dominique sprint achter de tegenstander aan, haalt hem in en herovert de bal. Een ingooi voor Rkdvc.
Dan opnieuw een aanval met overspel tussen Nick en Magloire. Magloire krijgt de bal keurig voor zijn voet en... hij scoort met een snoeihard schot in het hoekje! 2-3.
Goede pass op Nick, Nick schiet... pats! op de lat.
Dan een corner voor Rkdvc. we hebben er al veel gehad en ook deze corner lijkt niks op te leveren, de bal komt in de kluts... Maar dan weet Dominique zijn voet er tegen aan te zetten en hij scoort! 2-4.
De tweede helft spelen de jongens met meer focus en veel meer vanuit hun positie. Veel meer gevaar voor de tegenstander is het effect. En met Magloire op het middenveld sticht dat nog eens extra gevaar. Gelukkig vielen er twee doelpunten uit alle kansen die de jongens de tweede helft hebben gecreëerd.
Hard gewerkt en petje af voor de focus in de tweede helft jongens!
En waar svsss nu voor staat? sportvereniging sport staalt spieren.... Na discussies over waar het nu voor stond, vult de terugweg zich met vragen of je spieren kunt stalen :).
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven