15-04-2017
4-3

Scheidsrechter:   Luc Koevoets (Scheidsrechter)
RKDVC JO11-5 - SZC JO11-1
Vandaag was onze wedstrijd thuis en toch een beetje uit want de thuis wedstrijd werd bij FC Drunen gespeeld. Na uitvoerige communicatie was het toch nog niet bij iedereen bekent.
FC Drunen bedankt voor de gastvrijheid. Een paar weken geleden hebben we de wedstrijd in Zoelen verloren, dus de mannen wilden revanche.
We wisten dat ze een sterk team hadden en dat we zeker geen ruimte moesten geven om te voetballen. Door veel druk naar voren te zetten probeerde we snel te scoren echter dat viel nog niet mee, SCZ had daarbij meer geluk 0-1.
Maar we lieten onze kopjes niet hangen en de 1-1 werd door Sven gescoord.
De wedstrijd bleef op en neer golven, de verdediging wilde ook zo graag scoren dat het mis ging 1-2. Maar we bleven drukken en kregen ook een paar goede kansen, de rust was er om even te schuilen onder het afdak, want het begint net te regenen.
De mannen moed ingesproken en gezegd, dat als we aanvallen niet moeten vergeten dat er ook verdedigd moet worden.
Na de rust toonde we snel veerkracht 2-2 (Yoran), iedereen werkt keihard en de buitenspellers Niek Otten, Noël, Ralph regelmatig bijgestaan door Luuk die vele meters maakte om overal zijn steentje bij te dragen. De verdediging Niek Kamps, Rick en Bryan onze rost in de branding Dylan probeerde de 2-2 vast te houden maar veel geluk hadden we niet 2-3.
Aan doorzettingsvermogen ontbrak het vandaag niet Niek Otten had vandaag geen geluk meerdere kansen gingen naast of de keeper had hem en de paal stond ook al in de weg. Sven kreeg de bal van achteruit netjes aangespeeld, aannemen, wegdraaien, schieten 3-3. We kregen nu echter het gevoel dat de tegenstander niet meer van de goal af kwam en ze al moe begonnen te worden. Maar de tijd begon te dringen, echter nu hadden we de oplossing voor een mooie een twee van Niek Otten met de paal en met Yoran 4-3.
Nu vasthouden en daar was het verlossende eind signaal, revanche gelukt.
Nu rest ons nog een wedstrijd die we ook willen winnen en dan het seizoen keurig met een tweede plaats kunnen afsluiten.