JO13-2 neemt 3 punten mee uit Nieuwkuijk

Nieuwkuijk JO13-1
RKDVC JO13-2
29-04-2017
1-3

Voor de boys van JO13-2 stond vandaag de lastige uitwedstrijd tegen de JO13-1 van Nieuwkuijk op het programma. Lastig omdat er als gevolg van blessures, vakanties en uitleen aan onze eigen JO13-1 nogal wat spelers moesten worden geronseld.
Afgesproken was dat we onze tegenstander meteen onder druk zouden zetten en zo veel mogelijk op de helft van Nieuwkuijk zouden voetballen. De eerste periode van de wedstrijd was dan ook duidelijk voor DVC. Helaas was de scherpte voor het doel net zoals de laatste weken weer niet aanwezig. Ondanks een behoorlijk veldoverwicht wist DVC slechts 1 keer te scoren. Een goede actie van Bera aan de linkerkant kon door Rayan worden binnengetikt. Helaas dook de tegenstander ook een paar keer gevaarlijk voor ons doel op. Bij een van deze uitvallen was de goed keepende Jari helaas kansloos. Tijdens de rust werden wat omzettingen gedaan waarbij Baran de plaats van de sterk spelende Joris overnam. Bera maakte op zijn beurt plaats voor Nick.
In de tweede helft bouwde DVC een goed veldoverwicht op. Jammer dat de eindpass vaak wat slordig was, waardoor we te weinig uitgespeelde kansen kregen. De druk werd Nieuwkuijk uiteindelijk toch te groot. Een strakke voorzet van Tycho werd pardoes in eigen doel gescoord. Het laatste wapenfeit kwam op naam van Gert-Jan. Een goede actie van Rayan op rechts werd bij de eerste paal binnengetikt en de drie punten gingen daardoor in de tas naar Drunen. Een bedankje tenslotte nog naar onze leenspelers: Jari, Joris, Bera, Nick en Baran. Bedankt voor de inzet!
De T.S.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven