MO-13 DVC ONGESLAGEN KAMPIOEN!

www.rkdvc.nl
RKDVC MO13-1
OJC ROSMALEN MO13-2
13-05-2017
0-0

Scheidsrechter:   Visser, F.… (+1)
In een razend spannende wedstrijd hebben de meiden van MO13 een zwaar bevochten remise uit het vuur gesleept. En dat betekent: ongeslagen kampioen. Geen één team was in deze competitie beter dan wij, joehee: champione, champione!
Zelf ben ik zo blij als een kind. In het feestgedruis dat losbarst, doe ik niet onder voor de meiden. Vele video’s en foto’s op de app bewijzen het. De trainer is nog gekker dan de meiden.
En de beloning is ongekend. We krijgen sweaters met onze naam erop en vanaf het balkon knallen de party-poppers je om de oren. Het is een waar knalfeest! We worden toegejuicht door de vele supporters die zijn komen kijken. De meiden onder 11 hebben zelfs een spandoek voor ons gemaakt en dat is nóg mooier dan het bedrukte spandoek met onze yell erop: Wij zijn sexy, wij zijn cool. Alle ballen in het doel. Blonde haren, hoge hakken. Wij gaan het kampioenschap pakken! En zo is het.
Dan krijgen we medailles om en komt er een pas gewassen open vrachtwagen voor rijden. In een mum van tijd is deze versierd met vlaggetjes, ballonnen en serpentines en rijden we een grote ronde door het centrum van Drunen. We worden toegejuicht en we zingen onze kelen schor. Bij terugkomst in de kantine is er friet en drinken en wordt iedereen nog eens door Marga in het zonnetje gezet met een rake karakterisering.
Ook de meiden willen graag nog een slotwoordje doen en dat hebben ze voorbereid voor in de kleedkamer, zeggen ze. Marga en Petra zijn ineens nergens te bekennen, dus Patricia en ik lopen vol verwachting achter de meiden aan. En daar wacht ons een niet te missen trainersdouche als bedankje voor een prachtig seizoen. Meiden het is een eer om dit met jullie te vieren en daar hoort deze traditie bij. Dankjewel!
We hebben het geweldig gedaan dit seizoen. Wie weet hoe het volgend jaar gaat, maar dit kampioensfeest pakken ze je nooit meer af. Bewaar de mooie herinneringen in je hart en ik weet zeker, dat je nog vaak met een brede grijns op je gezicht terug denkt aan die zaterdag in mei 2017. De dag dat je ongeslagen (!) kampioen werd.
Bridget, Merel, Senna, Fenna, Rumeysa, Asya, Sanne, Lizzy, Lieke, Floor, Renée, Eline, Nikki, Maud en Joëlle jullie zijn allemaal kanjers!
Voor iedereen die meegeholpen heeft aan dit fantastisch kampioensfeest, namens de meiden, de leiders en de trainers: BEDANKT!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven