Vlijmense Boys 5
RKDVC 8
03-09-2017
1 - 2

Op een vroege zondagmorgen verzamelde RKDVC 8 zich voor het eerst dit seizoen, voor de bekerwedstrijd tegen Vlijmen. Een nieuw seizoen betekent nieuwe namen. Rob Muskens, Glenn van Zutphen en Jeroen Geurds, beter bekend als Geurds, maken hun debuut. Rowan maakt zijn rentree na een jaartje afwezigheid. Lekker weertje, goede grasmat, ouderwetse zwart-witte voetbal, ideale omstandigheden om te voetballen. Het kijken naar de wedstrijd was echter minder ideaal. De eerste doelpoging kwam na 20 minuten van de voet van Cas. In de 30ste minuut vond Nick Blok het welletjes en hij maar ook het team is van die hatelijke 0 af. Echter werd het kort voor rust 1-1. Patrick probeerde de boel op te peppen met de woorden die echt altijd gebruikt worden: nou wij weer... Het lukte. Nog korter voor de rust scoorde Michael de 1-2 op aangeven van Nick Blok. Na het bezoeken van de kleedkamer is er weinig spectaculairs meer gebeurd. Volgende week mogen we (nog steeds niet met de nieuwe shirts) thuis tegen Elshout!