eeste competitie duel Rkdvc jo11-3 verloren

23-09-2017
2 - 1

Rkdvc jo11-3 fc engelen jo11-3

Het is een mistig begin van de wedstrijd.
Rkdvc begint sterk aan de wedstrijd na een aantal kansen te hebben gehad komt engelen na 9 minuten op voorsprong na 1 aanval even balen en en weer door. Drie minuten later krijgt Tobias een kans maar schiet net over. Dvc blijft goed voetballen maar de kansen willen er helaas nog niet in. Na een corner maakt fabian hands maar had de bal ook kunnen koppen vrije trap voor engelen. Na een goede verdedigende actie rhivano raakt hij de speler van engelen die blijft even liggen maar het valt gelukkig mee. na 20 min krijgt een mooie kans maar net naast gelukkig. Rust. Even bij praten en op scherp zetten. Kom dvc het gaat goed tegen elkaar op. De tweede helft begint come an dvc op naar de overwinning? Engelen begint sterk aan de tweede helft en maakt na 1 minuut al meteen de 2-0. Dvc blijf goed voetballen maar het is allemaal net niet het zou allemaal nog wat feller mogen met goed spel en sneller Pasen. Na 15 minuten een goede aanval een corner en nog een corner helaas geen goal. Gooooooaaaaaaallllllll !!!!!!!!!!! in de 16e minuut van de tweede helft van Cas goed gedaan 2-1 en nou door. Twee minuten later komt engelen weer gevaarlijk door net naast. Weer een kans van engelen maar rhivano zit er goed tussen met een sliding. Het blijft spannend de wedstrijd gaat twee kanten op dvc is iets sterker nu. Helaas einde wedstrijd 2-1 verloren. Goed gevoetbald. Maandag weer een nieuwe kans. Dan spelen we thuis de inhaal wedstrijd tegen ziggo uit Tilburg voor de beker!