BMC JO13-3
RKDVC JO13-4
30-09-2017
1 - 4

10:20 uur Verzamelen in de regen en een toeristische route naar Berlicum. In de kleedkamer Omkleden een peptalk van de trainer wat resulteerde dat ze als ware helden het veld op liepen....de wedstrijd begint en de spanning is te snijden. Binnen 3 minuten heeft Luuk een schitterende goal gemaakt het publiek gaat als een dolle te keer... twee minuten later maakte vinny de 0-2 doormiddel van een lange aanloop een schitterende goal . De tegenstander rood/wit gekleurd waren al snel onder de indruk. Waardoor het bal bezit vooral in de eerste helft voor " onze jongens" was. Na een kwartier spelen is er een geweldig samen spel tussen Ralph en vinny na 2 x een schot op het doel was de keeper toch een maatje te groot. Na de 20ste min in de wedstrijd had de tegenpartij een vrije trap.... spanning alom maar de bal vloog met een record snelheid langs het doel. Een ingooi wat resulteerde in een doorbraak van Berlicum spanning alom het doel!!! Mis... hoekschop en een fantastische redding van rkdvc .
Het begint steeds harder te regenen het is af te lezen aan de hoofden van de trainers dat dit een kans is op een overwinning, de trainers nemen dan ook na 25 min een strategisch positie in langs de lijn. Een wissel... Luuk en laith verlaten het veld, Niek k en Casper nemen nu deel aan de wedstrijd. Na een doorbraak van Berlicum een mooie redding van onze keeper Lars en zorgende ervoor dat de stand nog steeds 0-2 was. De toeschouwers beginnen te juichen magoire heeft een doorbraak en na een harde knal.... helaas naast. Iedereen vol verbazing waardoor Berlicum zn kans ziet en met een machtige overweldigende snelheid richten doel... en raak 1-2 is een feit!!! De buitenspel regel is nog een dingetje Waar tijdens de training aan gewerkt moet Hoekschop... Berlicum staat gereed om hem te nemen.. wat een knal, gelukkig een redding van onze Lars . Het fluitsignaal gaat en rust..in de kleedkamer hangt een goede sfeer op naar de tweede helft.

Tweede helft,
De wedstrijd begint Niek heeft bal bezit en gaat als een ware "usain Bolt" richting doel .. een voorzet niet te geloven ...wat een knal helaas stond er op dat moment niemand van rkdvc om de bal op te vangen.
Nieuwe poging Luuk neemt positie en schopt hem met een flinke knal in het doel 1-3 verschijnt op het scorebord! Het publiek staat op de wordt wild.....!!!!!
Berlicum is onder de indruk van Drunen dit is te merken in de tweede helft,Drunen heeft vaker balbezit. Na zon 15 min speeltijd komen ze in een soort dilemma links, rechts, links , rechts het gaat maar over en weer. Een wissel Sven B met Sven k .Na een kleine onoplettendheid van de verslaggeefster is het ineens 1-4. Dit formidabele doelpunt hebben we te danken aan Luuk. Nieuwe wissel magloire op de bank en vinny betreed het veld. Een overtreding.. de scheidsrechter neemt een beslissing, de bal is voor Drunen. Een vrije trap wordt genomen maar gelijk onderschept door Berlicum. Het spel gaat door Niek heeft de bal en schiet op het doel, de keeper schiet de bal naar de zijkant en een hoekschop is een feit. Helaas is een doelpunt hier geen gevolg van. Een mooi samenspel op het middenveld met Mohamed Noor en Ralph zorgt er voor dat de snelheid in het spel blijft. Wissel ... Ruben gaat erin, de energie spat er af hij neemt zn positie in. In de laatste paar minuten is het balbezit gelijk en wordt er afgefloten.. 1-4 is de uitslag RKDVC heeft het weer gedaan, de buit is binnen en als ware oranje leeuwen verlaten ze het veld.