JO13-2 afgetroefd door de buren uit Vlijmen

Vlijmense Boys JO13-1G
14-10-2017
2 - 10

Scheidsrechter:   Beurden, Jasper van… (+1)
Vandaag stond voor de JO13-2 de derby tegen de buren uit Vlijmen op het programma. Een duel in de onderste regionen van de competitie. Bij voorbaat werd dan ook de verwachting uitgesproken dat de inzet vandaag 100% zou zijn. Niet meer, maar ook niet minder. De wedstrijd vorige week tegen RKDSV had ons geleerd dat er wat te halen valt, als er maar sprake is van een dergelijke mate van inzet. De eerste 10 minuten kon DVC dat ook opbrengen. Er werd goed partij geboden en zowel de boys uit Vlijmen als die van DVC kregen kansen. De eerste kans voor DVC werd meteen benut door Jesse. Een intelligente steekpass van Nick vormde de assist voor dit doelpunt. Daarna leek het wel of DVC het te warm vond voor de maand oktober. Duels werden verloren en Vlijmense Boys werd sterker en sterker. Ondanks goed keeperswerk van Jari kon de gelijkmaker niet uitblijven. Helaas bleef het daar niet bij. De boys uit Vlijmen liepen richting de rust uit naar een voorsprong van 1-4.
De donderspeech in de rust werkte wel, maar helaas maar een minuutje of 10. In die fase had DVC weer het beste van het spel en bekroonden we dat met een fraai doelpunt van Bram uit een goede corner van Nick. Helaas duurde deze opleving niet lang. Vlijmense Boys profiteerde optimaal van het gebrek aan dadendrang bij DVC. Met het grootste gemak werd in de laatste 20 minuten van de wedstrijd uitgelopen naar een uitslag met dubbele cijfers. Het wordt tijd dat DVC op het veld net zo brutaal wordt als in de kleedkamer. Daar moet het namelijk gebeuren !