ZIGO JO13-2
RKDVC JO13-2
28-10-2017
9 - 0

Voor de JO13-2 stond vandaag de moeilijke uitwedstrijd tegen het hooggeplaatste Zigo op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden we afgesproken onze huid zo duur mogelijk te verkopen en daarbij zoveel mogelijk duels te winnen.
Van de goede voornemens kwam helaas weinig terecht. Al na 10 minuten had keeper Jari de bal al vier keer uit het netje moeten halen. Bepaald geen droomstart en de dubbele cijfers hingen weer in de lucht. Langzaamaan herstelde DVC zich van de eerste schrik en lieten we bij vlagen acceptabel voetbal zien. Zigo bleef echter de betere ploeg en DVC kon daar helaas weinig tegen inbrengen. Met een 5-0 ruststand werd de kleedkamer opgezocht. In de tweede helft helaas eenzelfde spelbeeld. Niet alle DVC-ers kunnen het opbrengen om twee keer 30 minuten geconcentreerd te blijven en 100% inzet te laten zien. Het gevolg is dat je dan als team de bietenbrug opgaat. Lichtpuntje was onze nieuwe aankoop Mauro die zich in de spits wel fysiek liet gelden en het de verdediging van Zigo nog af en toe lastig kon maken. Zigo wist de voorsprong geleidelijk uit te bouwen en gelukkig werden ons de dubbele cijfers net bespaard.