AJAX EN FORTUNA LATEN SUPPORTERS IN SPANNING 7-7

()
()
11-11-2017
10:15

Ajax ontving Fortuna en moest vol aan de bak ,maar ook Fortuna zou moeten knokken voor de punten ,en dat deden beidde teams dan ook .Ajax tastte de boel wat af en was het meest gespannen zo leek het het was dan ook Fortuna dat als eerste de Ajax verdediging het nakijken gaf en doelman Marvin kansloos liet ,Ajax gooide alle angst van zich af wn het was Egehan die een knappe pass gaf op Stijn die de bal onhoudbaar binnenschoot. Het publiek ging er eens goed vor zitten ,zou het weer een spektakel worden ?zoals we gewend zijn van deze twee toppers het leek er wel op . Tygo en Teun streden voor iedere bal in de verdediging ,Semm voet zich samen met Mikail thuis op het middenveld en Egehan en Stijn vinden elkaar steeds beter maar ook Marvin begint steeds beter te keepen . en lijkt zijn plaats onder de lat niet meer af staan. Toch zou Fortuna op 1-2 komen na een mooi schot van Parr die de bal indribbelde en op doel schoot de Ajax verdediging als aan de grond genageld achterlatent .Ajax is echter een team dat zich zomaar niet gewonnen geeft en een prachtige pass van Semm opEgehan werd knap in geschoten een wereldgoal Toch leek Ajax het onderspit te moeten delven want Fortuna kwam voor rust op 2-4 .Maar een peptalk in de rust maakte Ajax strijdbaarder er werd nog harder gewerkt en men vond elkaar beter .Het was nu Ajax dat de lakens uitdeelde en na weer een mooie combinate tussen Tygo en Egehan werd het 3-2 .het werd zelfs4-4 nadat dezelfde speler goed mee verdedigde en de bal onhoudbaar binnenschoot.Ajax leek los maar ook Fortuna wilde van geen ophouden weten het zou op 4-5 komen ,Maar toen nam Semm zijn team op sleeptouw en binnen 5 minuten maakte hij 2 knappe goals na goed doorgaan de rollen leken omgekeerd 6-5 met nog 5 minuten tegaan leek de wedstrijd beslist maar Fortuna dacht daar anders over de supporters moedigden hun teams aan en er werd een knappe strijd geleverd .Ajax en Fortuna gingen voor de volle winst het leek Fortuna te worden met nog twee minuten te gaan op de klok was het Fortuna dat de 6-7 binnenschoot .Ajax legde zich niet bij een nederlaag neer en zette alles op alles het zette Fortuna onder druk een schot van Tygo werd door de uitstekende Fortuna keeper gestopt ,maar deze zag de goed mee opgekomen Teun over het hoofd die op een knappe manier de bal het viergevertje binnen schoof 7-7 .Ajax heeft laten zien dat het een goed karakter heeft en als een man vechtvoor de punten . een terecht gelijkspel voor beidde teams .waar het massaal opgekomen publiek van heeft genoten ,klasse jongens (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS SEMM CHIU ,KLASSE SEMM ) jullie trotse tevreden en optimistiche leider (ster) Marita ,Anton en Jan