RKDVC JO11-3
11-11-2017
9 - 0

.. op deze gekke (getal) dag, 11e van de 11e stond voor de boys van DVC de uitwedstrijd tegen de koploper OJC Rosmalen op het programma. Het beloofde dus op voorhand een pittige potje te worden.
Half wakker en gapend op de parkeerplaats van de tegenstander aangekomen kwamen we erachter dat Iemand, de wedstrijdshirts zijn vergeten. Ach Ja, het was gelukkig snel opgelost.
Het strijdplan en de opstelling werden besproken, na een motiverende peptalk van de coach stonden ze met een frisse moed op het veld , klaar voor de wedstrijd.
Zoals verwacht bleek OJC een prima tegenstander en stonden we vanaf minuut 1 onder zware druk, de eerste doelpoging werd goed verdedigd door Rhivano. DVC moest meteen aan de bak! Helaas ging het in de 5e minuut niet zo lekker achterin en dit keer was het raak.
Even daarna ging DVC ten aanval, met goede kansen maar de tegenstanders hadden ineens alles uit de kast gehaald en ging snel grote afstand nemen, maar de DVC boys bleven knokken voor elke meter. En zo gingen we met 4-0 achterstand de rust in. Met getoonde inzet en goede vechtlust hoopten we wat meer aan voetballen en aanvallen toe te komen.
Jammer genoeg kwamen die mooie aanvallen, in de 2e helft, die we gewend zijn van onze spitsen, Dominique, Cas, Fabian, Noël en Wessel niet helemaal uit tijdens de wedstrijd. En die stevige verdedigingsmuur die we hebben, Sander, Rhivano, Tobias, Yoran en Kyano vochten hard om de tegendoelen te beperken.
OJC was zoals van te voren al een beetje gevreesd voor ons een maatje te groot.
De jongens hadden in ieder geval wel aan hun belofte aan de coach gehouden, ze zijn niet met 10-0 naar huis gegaan .
Op naar volgende week, gezien het vertoonde werklust en strijd geeft ons hoop voor de komende wedstrijden