Baronie maatje te groot voor RKDVC JO17-1. Uitslag 6-0

RKDVC JO17-1
02-12-2017
6 - 0

Scheidsrechter:   A.H.P. Rijpert
Op de ranglijst was het verschil maar 3 punten in het voordeel van Baronie, maar op het veld bleek het verschil veel groter. Al vanaf de aftrap domineerde Baronie de wedstrijd en kwam RKDVC er niet aan te pas. Als er al een excuus gevonden kon worden dan was het wel dat door schorsingen en blessures de ploeg uit Drunen met een gewijzigde opstelling aan de wedstrijd moest beginnen maar of dat iets had uitgemaakt als dat anders was geweest valt te betwijfelen. De sterke formatie uit Breda speelde bij vlagen de gasten volledig van de mat en liet RKDVC alle hoeken van het veld zien. Vooral het middenveld van RKDVC had moeite om de bal in de ploeg te houden. Al voor rust werd dit duidelijk overwicht omgezet in doelpunten want in de 15e, 21e en 28e minuut moest keeper Julian de bal uit het net vissen nadat zijn verdedigers toch ook niet helemaal vrijuit gingen bij zeker 2 van die doelpunten. Het eerste doelpunt was nog goed uitgespeeld door de groen-witten maar bij het tweede en derde doelpunt tastten de verdedigers toch flink mis en legden ze zo tot twee keer toe de bal panklaar voor een Baronie aanvaller. En die maakten gretig gebruik van dit Sinterklaas cadeautje. Tijdens de rust werden nog wat puntjes op de i gezet en werd een wissel toegepast. Menno mocht de totaal onzichtbare en ongelukkig spelende Rody vervangen. Maar ondanks de goede invalbeurt van Menno kon ook hij het tij niet meer keren. Robbin moest uitvallen met een blessure nadat hij een paar keer flink werd aangepakt door zijn directe tegenstander. Zijn vervanger Tom kon ook geen potje meer breken en zo kon de thuisploeg makkelijk de score laten oplopen tot 6-0 nadat het vierde doelpunt daarvoor al werd gescoord vanuit een toegekende penalty na een domme overtreding van een van de Drunense verdedigers. Een sliding in de 16 maken is altijd link zeker als je niet bij de bal kunt. En elke slimme aanvaller weet daar wel raad mee. Het leverde ook nog een gele kaart op. Eigenlijk mag RKDVC blij zijn dat het maar bij zes doelpunten is gebleven want de coach van Baronie kon naar hartenlust wisselen en zijn beste spelers wat rust geven. En zelfs na die vele wissels was er maar een ploeg die voetbalde en dat was Baronie. Snel vergeten deze wedstrijd en op naar de laatste wedstrijd vóór de winterstop volgende week thuis tegen UNA.