08-04-2018
2 - 7

Scheidsrechter:   R.J.W. (Rene) Kuijsten
FC Tilburg VR2 – RKDVC VR1

Vandaag stond de wedstrijd tegen FC Tilburg op het programma. Wij vertrokken rond kwart voor 11 richting Tilburg. Ons doel was om die 3 punten mee naar Drunen te nemen en er een 9punten week van te maken! De wedstrijd begon om 12 uur. Er was gelijk beleving in het spel en iedereen zetten gelijk druk. Dit werd al snel beloond want de 0-1 viel al erg snel. Dit gaf erg veel moed en dit lijden al snel tot de 0-2. Na de 0-2 ging er ook een knopje om bij vrouwen Tilburg. Er werd aan alle 2 kanten gevochten voor de bal er werd goed overgespeeld. Gerda mocht er vandaag ook zijn. Hoe vaak ben je op en neer gerend vrouwke? 5? 6 Keer? Haha! Rkdvc had een paar kansjes maar helaas gingen deze er niet in. Net voor de rust werd het helaas -1-2. In de kleedkamer vertelde Tibor wat wij konden verbeteren en hier gingen wij met zijn alle de 2de helft mee aan de slag. De 2de helft begon nog een beetje rommelig. Aan alle twee de kanten kwamen kansjes maar de doelpunten vielen nog niet helaas. Jammer genoeg viel de 2-2 dit nam weer een hoop spanning mee want wij wilde die 3 punten. Gerda kreeg het nog drukker in de 2de helft want de tegenstander had geen waterzak. Gister je stappendoel gehaald Gerda? Het laatste kwartier was aangebroken en het stond nog 2-2. Het was erg spannend maar toen werd de 2-3 gescoord dit gaf net zo als de eerste helft veel moed en daardoor volgde al snel weer de 2-4. Er werd voorin goed overgespeeld en de bal werd terug gelegd op Nicole en ze schoot hem er mooi in. 2-5. Isa kwam er in en die schoot de bal er ook nog even mooi in 2-6 daarna kwam ze achterin te staan. Nog 5 minuten op de klok kan er nog een doelpuntje in? En ja hoor het was raak de 2-7 was behaald iedereen was ontzettend blij! De scheidsrechter floot af en de 3 punten gingen zeker mooi naar Drunen. Super gedaan vrouwen!