RKDVC 12 wint de wedstrijd van de statistieken

OJC ROSMALEN 14
RKDVC 12
22-04-2018
1 - 4

Scheidsrechter:   F (Frans) Driessen
Op deze mooie lentezondag kwamen de godenzonen van Twelf weer bijeen om een lekker potje te ballen. De mannen hadden er zin in, zo ook Vincent 4 (Jorg), die een keer niet naar Ajax moest. Ook verloren zoon Wesley kwam ineens weer op de proppen na maanden afwezigheid. Onze sponsor van de boetepot Bram (ook wel bekend als Vincent 1) was er weer niet. Wij gaan er dan ook vanuit (en hopen het stiekem ook) dat dit zijn laatste seizoen is voor Twelf. Verder waren de gebruikelijke namen er weer. Verder was weer niemand te laat, maar had Wanbeleid wel een blunder van jewelste. Zo kon meneer z’n polo weer eens niet vinden. Dat koste hem €2 en eeuwige schaamte, want dit mooie shirt moet natuurlijk altijd met trots worden gedragen. Verder wil ik u melden dat Twelf een dezer dagen met groot transfernieuws gaat komen, maar dat is voor latere zorg.

Enfin, de wedstrijd. Wanbeleid had weer een opstelling in elkaar geflanst, waarmee we Rosmalen eens ff op moesten rollen. Dit was alleen moeilijker dan gedacht. Van het begin af aan had OJC de overhand. Ze speelde beter voetbal, maar kwamen niet tot kansen. 12 daarentegen wel, maar deze werden niet afgemaakt. Twelf bleef aandringen, wat uiteindelijk tot de 0-1 net voor rust betekende. Uitgerekend Bas Beckers, de man van de luie warming-up en BOTM vorige week, schoot de bal voor, waardoor Dylan hem binnen kon schieten. Met deze stand gingen we dan ook de rust in!

De rust. Altijd in het teken van slap geleuter van Wanbeleid en het drinken van lauwe thee. Dit keer was het niet anders, behalve dat de thee ontbrak. WP wilde weer veranderen van systemen, wat altijd voor een chaos zorgt. Ook ditmaal ging de opstelling drastisch op de schop. Verder was er in de rust veel aandacht voor Jelle, die er helemaal doorheen zat.

Enfin, er moest nog een helft. De tweede helft ging sprankelend van start. 5 minuten na rust was het al raak. Dylan gaf de bal goed af op Shag die daarmee de 0-2 voor z’n rekening nam. Ditmaal scoorde Shag met rechts, wat bij ons ook tot verbazing leidde. Het spel ging weer verder, of ja het ‘lange halen, gauw thuis’ ging weer door. Dat resulteerde wel in een 0-3 voorsprong. Ditmaal was het Jorg die de bal in het net wist te werken. Dit op aangeven van Shag, alweer met z’n rechter been! De wedstrijd leek gespeeld, maar 12 zou 12 niet zijn als er toch nog een tegengoal zou komen. Die goal viel dan natuurlijk ook door slap verdedigen van Twelf. 1-3 was nu de stand en de spanning was weer een beetje terug. OJC zette wel meer druk, maar grote kansen bleven uit. De vele schoten van OJC zorgde er wel voor dat de statistieken van schoten in het voordeel waren van hen, ondanks dat ze niet gevaarlijk waren. Uiteindelijk besliste Rob (na het missen van een enorme kans) toch nog de eindstand tot 1-4. 1-4 mooie stand, net niet genoeg voor een goede toto van gokverslaafde Jordi. Jammer joh!

Mannen, geen goede wedstrijd maar toch de drie punten. Volgende week mogen we weer aantreden tegen Engelen, waar we weer voor de volgende drie punten gaan!

Man of the Match: Stan Goedhart. Nou hoor ik u denken: ‘Die speelt toch helemaal niet voor Twelf?’. Ja, daar heeft u het inderdaad bij het juiste eind. Mr. Goedhart was onze scheidsrechter vandaag. Deze floot echt een puike partij. Critici als Shag en Rob waren zelfs te spreken over deze leidsman. Voelde de wedstrijd goed aan en was zelf in voor een geintje (geel geven aan een wisselspeler). Wanneer Meneer Goedhart nog een team zoekt om vast te fluiten bieden wij ons graag aan! Daarom mag hij zich met trots onze Man of the Match noemen.

Ben of the Match: Jelle Brok. Onze Jalla had een hele mooie zaterdagavond. Na een lekker potje sjuipuh nog een after tot 07:00 uur eraan geknald. Dit was te zien op het veld. Alhoewel hij (wonder boven wonder) op tijd was, was z’n spel om te janken. Balverlies. Als middenvelder achter de verdediging gaan staan en niet in staat zijn om de bal in de ploeg te houden. Nadat hij zelf een wissel had aangevraagd is deze BOTM meer dan terecht!

Verder wil ik nog 1 ding kwijt als redacteur. Ik wil graag OJC bedanken voor de sportieve pot. Wanneer ik deze wedstrijd evalueer kan ik geen andere conclusie trekken dan dat dit het leukste team is geweest waar wij dit seizoen tegen hebben mogen aantreden. Chapeau mannen uit Rosmalen!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven