RKDVC JO19-1
03-11-2018
6 - 1

Scheidsrechter:   C.J. (Chris) Muller
Vandaag stond er een heuse topper op het programma: DOVO - RKDVC. Op het sportpark van DOVO, gelegen naast GVVV, dat later op de dag thuis tegen Katwijk speelt, vond de strijd plaats tussen de nummer 2 en 3. Na een ontvangst waar we niet tevreden over konden zijn, een kleedkamer gevonden was en iedereen op en om het veld verdreven was, konden we (weliswaar te laat) beginnen. We begonnen best prima aan de wedstrijd. Gretigheid en scherpte resulteerde niet in kansen maar wel in 'bijna kansen' en we gaven ook niks weg. Dit duurde een kwartier. Slap verdedigen resulteerde in een corner voor DOVO. Na deze corner stonden we 1-0 achter. We verslapt en en van het gretige RKDVC is weinig meer over. Een redelijke opbouw van ons werd verstoord door DOVO op de middellijn. We vergaten om te schakelen en zo werd het 2-0 halverwege de 2e helft. Met 2-0 gingen we rusten en we begonnen de 2e helft met het idee de score om te draaien. Dit lukte niet en na 4 minuten was de score verdubbeld. We zakten totaal door de ondergrens. Hun maakte 5-0 voor dat Thijs kon scoren. Maar hun bepaalde de einduitslag op 6-1.
Volgende week, uit bij UDI moet het andere. Succes!

Opstelling:
Jordy, Bas, Marouane, Tom (Lucas/65), Tijmen (Jip/61), Sam P, Tomasson, Yuri, Thijs, Tugsad, Rody (Sam E/69)

Wist u dat?
Jordy als een van de weinige leek te begrijpen dat het aan ons lag en niet aan de scheidsrechter?
Jip voor het eerst sinds lange tijd weer mee deed?
Marouane maar nét op tijd binnen was bij de bespreking?