JO12-3 PAKT KAMPIOENSCHAP !!

Nivo Sparta JO12-4
RKDVC JO12-3
15-12-2018
1 - 7

Nog 1 wedstrijd moest er worden gewonnen en dan konden de mannen van de JO12-3 zich de kampioenen van de najaarscompetitie noemen.
rnDe tegenstander van vandaag waren de leeftijdsgenoten van Nivo Sparta uit Zaltbommel. Dit zou geen makkie worden, want deze club had op dat moment al 5 van de 9 gespeelde wedstrijden in winst omgezet.
rnEr heerste een aparte spanning bij de spelers. Zichtbaar nerveus. Laten we het maar op een gezonde wedstrijdspanning houden. Langs de kant stonden de trouwe supporters klaar..…ook gezond gespannen…. met spandoeken en toeters.
rnAangegeven werd dat we de tegenstander gelijk onder druk moesten zetten en ze niet de gedachte moesten geven dat er vandaag iets te halen viel. Dit werd door de mannen goed opgepakt. Er werd fel gejaagd op de bal en dat resulteerde in een vroege openingsgoal.. De ban was gebroken en er viel een spanning van de schoudertjes van de mannen.
rnNog voor rust werd de voorsprong uitgebreid naar een 0-3 voorsprong. De mannen beseften tijdens de thee dat er nog een half uur hard gewerkt moest worden voordat we echt konden juichen. Ook onze fanatieke supporters gaven meermaals aan dat de ‘druk erop' gehouden moest worden.
rnIn de 2e helft werd de voorsprong verder uitgebouwd. Bij de 1-7 vond de scheidsrechter het voldoende en konden de kampioensfestiviteiten beginnen.
rnDe trainers werden met kleren aan onder de douche gezet en enkele confettikanonnen zorgden ervoor dat de afvoerputjes in de douche verstopt raakten.
rnAangekomen bij RKDVC werden de huldigingstaferelen op prachtige wijze voortgezet. Met de song van ‘we are the champions’ werden de mannen binnengehaald en op mooie wijze toegesproken door Paul van Beurden (bedankt hiervoor, Paul !). Na de huldiging op het bordes en de medaille uitreiking werd er nog op friet getrakteerd. Al met al een ervaring voor de spelers die ze nog lang zullen herinneren.
rnMet deze inzet, enthousiasme en vooral spelvreugde is het nu al een garantie dat we na de winterstop weer een mooie seizoenshelft tegemoet gaan!
rn
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven