RKDVC JO19-1
05-09-2020
6 - 0

Scheidsrechter:   M.A.J. (Mari) van der Heijden
De tweede bekerwedstrijd staat op het programma, uit bij Real Lunet in Vught. Zij spelen hoofdklasse dus het zou theoretisch te doen moeten zijn.
De eerste minuten gingen gelijk op. Geen echte kansen, voor beiden niet. Wel voetbalden wij beter en lieten het balletje lekker rondgaan. Als zij aan de bal kwamen hanteerde ze meteen de lange bal. Na 25 minuten werden we toch ineens verrast en stond het ineens 1-0. Toen 10 minuten later Remco er niet helemaal lekker uitzag werd de voorsprong voor Real Lunet verdubbeld. 80% van ons team liet het hierna duidelijk lopen want had er schijnbaar geen zin meer in. Zij konden hierdoor rustig en makkelijk voetballen. Zo werd het nog voor rust 3 en zelfs 4-0. Degene die wel werkten werden helemaal gek. Na de rust gaan we het niet eens over hebben. Eindstand: 6-0.

Opstelling:
Remco, Jordy, Noah (45/Nick), Mats, Robin S, Ricardo (74/Finn), Pascal, Pim (45/Robbin B), Gök (35/Bart), Jasper, Brian (45/Bram)

Wist u dat?

Remco toegaf dat hij de 2-0 had moeten hebben?
Pim zijn dag niet had?
Noah het aanvallende geweld niet meer kon stoppen?
Pascal de aanvoerder was?
Bram het beruchte adje vleermuis moest doen bij de selectie vorige week?
Mats bij het 2e mee moest doen op de zondag?
Ricardo de vraag kreeg van de scheids of hij homo was?
Finn met de JO19-2 mee moest maar dat werd afgelast en dus was hij toch bij ons?
Nick voortaan wortelsap meeneemt naar de training?
Robin S zijn eerste minuten weer maakte?
Gök na 35 minuten geblesseerd uitviel?
Brian last had van zijn bovenbeen?
Jordy de 2e helft op een andere positie stond?
Jasper geen 3x scoorde dus moet er vermeld worden dat hij gezakt is voor zijn rijbewijs?
Bart de bal ging halen en volop in de brandnetels stond?
Robbin zijn inloopshirt onder zijn wedstrijdshirt hield?