ODC JO19-1
12-09-2020
0 - 3

Scheidsrechter:   J.H.M. (Hans) Janssen
In de laatste bekerwedstrijd werd gespeeld in een nieuw spelsysteem. De tegenstander van deze wedstrijd heet ODC. De eerste 10 minuten was het aftasten geblazen voor beide partijen. In de 11de minuut werd er een keertje een foutje gemaakt achterin bij RKDVC, dit werd meteen afgestraft: 0-1. RKDVC probeerde de rug te rechten, zo had Bart een afstandsschot in huis maar deze ging naast. In de 18de minuut was er een vrije trap voor ODC. Er werd niet gereageerd waardoor een speler van ODC de bal vrij eenvoudig binnen kon tikken: 0-2. Kort voor rust deed RKDVC een goede poging om wat terug te doen. De corner van Ricardo kwam bij Pascal. Pascal kopte hem naar Bart, maar hij wist het net niet te vinden. Kort na rust ging RKDVC weer opzoek naar de aansluitingstreffer. Bram schoot op doel, Pascal raakte de bal met het hoofd aan maar toch wist de keeper te redden. Ook hadden we gewoon pech, stond de keeper niet in de weg dan was het Robbin B die op de kruising schoot. ODC was het echter niet eens met dat we zo nadrukkelijk opzoek waren naar een goal en wilde de voorsprong uitbouwen. Remco stak hier meermaals een stokje voor. Hij maakte een knappe redding op een schot en redde een aantal keer knap 1 op 1. In de 68ste minuut kreeg Robbin B dé kans om ons terug te brengen in de wedstrijd, namelijk vanaf 11 meter. Hij miste en dus bleef de score zoals hij was. Even later viel uit de counter de 0-3.

Opstelling:

Remco, Pim, Nick, Mats (61/Brian), Robbin S, Ricardo, Bram (78/Finn), Jasper, Bart, Pascal, Robbin

Wist u dat?

Remco vind dat zijn keepersshirt te kort is als hij gestrekt naar de hoek gaat?
Jasper de 2e helft wel de beuk erin gooide zoals wij en vele anderen het willen zien?
Pascal overal inzetbaar is in het veld, zelfs in de goal?
Nick advies gaat vragen bij de kapper om zijn baard beter te laten groeien?
Bram liever adje vleermuis doet dan een liedje zingen bij het eerste?
Ricardo onze cornerspecialist is?
Mats graag op het hoofdveld speelt?
Gök zijn enkelbanden heeft opgerekt?
Robbin B als een stervende zwaan naar de grond ging, de penalty zelf nam en miste?
Bart niet scoorde in de wedstrijd maar wel bij Pim van Hulten?
Brian 20 minuten later aan kwam bi de wedstrijd omdat hij ballen moest zoeken?