WSC JO19-2
RKDVC JO19-1
14-05-2022
0 - 11

Afgelopen zaterdag werd de een na laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld. We speelden met rouwbanden en voorafgaand aan de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van Matt en Pepijn. 4 minuten na het beginsignaal van de scheidsrechter had Rik een mooie solo in huis, hij passeerde 4 man maar de doelman was een sta-in-de-weg voor hem en maakte er een corner van. Even later gaf Colin, na een mooie aanval, een strakke voorzet op Rik. Helaas kon hij de bal niet in het doel werken, wel eroverheen. We bleven op de deur kloppen maar ook toen Celal het met rechts probeerde, werd er niet open gedaan, want hij schoot de bal over. Ook WSC deed mee, zei schoten vrij ongevaarlijk op doel. Na 13 minuten gaf Gök een heerlijke dieptepass op Rik. Rik werkte de bal over de doelman en zorgde dat de 0-0 van het bord verdween: 0-1. 2 minuten later werd de score verdubbeld toen Guus (ja u leest het goed) de bal tegendraads binnenkopte na een prachtige voorzet van Colin: 0-2. Weer een minuut later wist Kyan de opbouw van WSC te stoppen door de bal te onderscheppen. Hij besloot daarna ook voor eigen kans te gaan en met succes, 0-3. In de 21st minuut maakte Rik de 0-4 met een klutsgoal. Niet de mooiste maar wel lekkere goals om te maken. Na een klein halfuur kon WSC wat terugdoen, een niet te missen kans werd hen geboden maar het doel werd toch gemist, de bal rolde voor het doel langs. Kort daarna probeerde ook Goof op het scorebord te komen maar hij schoot over. Gök zette de ruststand op het bord, 0--5, door een vrije trap in de rechtse hoek binnen te schieten. De tweede helft begon direct met een poging op doel. Jord schoot echter ruim naast vanuit de aftrap. Toch duurde het geen minuut voordat er gescoord werd. Colin passt de bal naar Kyan en hij gaf voor op Rik. Dat betekend in veel gevallen dat hij scoort, zo ook nu: 0-6 na 46 minuten voetbal. Maar hij kan ook kansen missen nadat hij een hele goede voorzet kreeg. Celal gaf hem een hele goede voorzet maar Rik kopte over. Via de kluts kwam de bal wederom bij Rik en hij maakte zijn 4de van de middag en de 7de voor de blauw-witte formatie uit Drunen. Na exact een uur spelen maakte Colin de mooiste goal van de middag. Een afstandsschot in de kruising: 0-8. De doelpuntenregen ging drie minuten later gewoon weer door. Kyan ging achter een vrije trap staan en bediende Goof. Laatstgenoemde legde de 0-9 in het mandje na 63 minuten. Kyan had een fantastische actie in huis en gaf de bal daarna voor op Tijn. Tijn had nog nooit gescoord op het hoogste niveau dus hij was superblij! Hij maakte de 10-0 na 73 minuten. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd werd er met 9 man door gevoetbald bij beide partijen. Dit omdat er een aantal jongens weg moesten naar de crematie van een van de jongens. In de 89de minuut werd de eindstand bepaalt. Niet door Celal, die de gegeven penalty miste, niet door Kyan die de rebound voor zijn voeten kreeg maar door Rik, die zijn 5de doelpunt mocht maken van Kyan. 0-11 na 89 en dus ook na 90 minuten.

Opstelling:
Bram, Guus (Simon/60), Duuk (Tijn/45), Goof, Tycho, Gök, Celal, Colin (Casper/60, Kyan, Rik, Jord

Bram beter thuis had kunnen blijven en dan nog de 0 hield?
Duuk niet durft te koppen?
Casper in moest vallen maar stond te plassen, waardoor het nog langer duurde?
Simon flink liep te zweten maar niet van de wedstrijd?
Thijmen op vakantie was?
Brian een hamstringblessure heeft?
Gök na 26 pogingen, eindelijk een vrije trap scoorde?
Tijn nu nog steeds zo blij is als een kind van 10?
Kyan niet speelde bij 1 maar toch zijn premie pakte?
Robin bij de JO19-2 speelde?
Colin het erg fijn vond dat hij weer mee mocht doen?
Guus trots is op Feyenoord?
Celal bijna van eigen helft scoorde?
Goof zijn eerste goal in de JO19-1 maakte?
Tycho dit seizoen overal al heeft gevoetbald behalve in de voorhoede?
Jord zijn broek liet zakken om alles bij te laten kleuren?
Hamit een bruiloft heeft en daar rijststrooier was?
Rik een prachtige Richard v/d Venne goal maakte?
Rowan meedoen aan de Special Obstacle Run meedoen belangrijker vond dan de JO19-1?
Berry een mooie prestatie heeft geleverd en deze op 11-11-22 op deze wereld komt?